Yapılamayan siteye rağmen geri alınamayan para
Öncelikle iyi günler,4 arkadas bir site acmak icin bir araya geldik,siteyi planladik falan geriye tasarimci bulmak icin guvenilir bir site olan r10dan bir tasarimci bulduk 3 kasim 2014 sitede guvenilir biri olarak gördugumuz gurkan diye biri ile anlasdik neyse telefon uzerinden konusduk hesap numarasina anlasdigimiz paranin yarisi olan 450 tl yi attik.adam ilk baslarda bir iki kere aradi arada biz aradik site taslagini verdik ama 3-4 gun sonra falan adam annem hasta falan dedi, biraz musade ettik sonra dogum gunumden dolayi sehir disindayim falan dedi bole bole bahaneler uretti bugun'e kadar sitede bir ilerleme olmadi.Gecen yanlislikla tasarimi sildim dedi neyse artik 3 ayi gecti iptal etme karari aldik.tasarimciyada iptal talebimizi ilettik bana musade eden dedi ama bisey yaptigi yok ve bugun telefonda tartisdik adam paramizi vermeyecegini ve siteyide yapmayacagini soledi.bu adamdan paramizi alabilirmiyiz nasil bir yol izlemeliyiz elimde telefon numarisi,skype gorusmeleri,adina olan hesabina gnderdigim dekont var.lutfen yardimci olabilir misiniz ?
Cevap: Yapılamayan siteye rağmen geri alınamayan para
Bir alacak davası söz konusu olabilir.İlamsız icra yaparsınız itiraz ederse bu davaya konu olur.Karşı taraf bende uğraştım bir sürü vazgeçtiler vs. diyebilir.Elinizdeki belgelerle mahkeme süreci tamamlanır, lehinize kesinleşirse icraya gider adamı bulabilir gene icra edecek bir şeylerini bulabilirseniz o zaman kanun zoruyla alabilmeniz söz konusu olur.
Sagolun engin bey, birde ben bu sahsin nerde yasadigini nereli falan bilmiyorum bunlarida bilmem gerekli mi? İlamsiz icrayi nasil basvurmam gerekli acaba? Tesekkur ederim simdiden
Sagolun engin bey, birde ben bu sahsin nerde yasadigini nereli falan bilmiyorum bunlarida bilmem gerekli mi? Birde arkadas bize fatura vermedi maliyeye sikayet etsek bir sonuc alirmiyiz,İlamsiz icrayi nasil basvurmam gerekli acaba? Tesekkur ederim simdiden