Para iadesi Vatan bilgisayar
Merhaba büyüklerim küçüklerim.Vatan bilgisayardan internet üzerinden telefon almıştım.Bozuldu ve servise gönderdim fakat orada kaybolmuş ve bana ürünün değerinde hediye çeki vereceklerini ve vatan bilgisayarda geçerli olacağını söylediler.Ben para iadesi istiyorum fakat hediye çeki olarak verebiliriz diyorlar.Tüketici haklarına başvursam kazanma durumum mümkün mü sizce?Şimdiden değerli vaktini harcayıp bu konuyu okuyan ve cevap veren üyelere teşekkürlerimi sunarım :)Sağlıcakla kalın.
Cevap: Para iadesi Vatan bilgisayar
Ürünü göndereli ne kadar oldu?
2 ay oldu zaman aşımı da oldu hocam.
Ürünün faturası, servis teslim belgesi, kargo makbuzu vs evraklar ile Tüketici sorunları hakem heyetine başvurun. Tamirde geçen azami sürenin aşıldığını bu nedenle seçimlik haklarınızdan, bedel iadesi talep ettiğinizi belirtin.
Fakat öncesinde mağaza yada müşteri hizmetleri ile tekrar temas edin derim. Çek istemiyorum. Bedel iadesi yapmazsanız. Tshh kararı ile zaten bu bedeli sizden alırım alırkende tahsili için icra işlemi başlatırım. Üstüne avukat ve icra masrafları ödersiniz. Bu nedenle beni uğraştırmayın şeklinde bir uyarı daha yapın belki dikkate alırlar.
Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim Sn ceceli341.