Kasa fisimi kaybettim kart ekstresi urun iadesi icin gecerlimidir
Merhabalar..aralik ayinda bot aldim.iki kere acildi ..firmaya tadilat icin gonderdiklerini soylediler fakat gondermemis kendi tamircilerine yaptirmislar..en sonunda derisi kalkti firmaya gonderin dedim kasa fisi istediler kredi karti ekstresini verdim fis olmadan gonderemem diyolar..lutfen yardimci olurmusunuz..tuketici haklarina gitsem sonuc alabilirmiyim..sktrede urunu aldigim yer ve tarih var bu yeterli degilmidir
Cevap: kasa fisimi kaybettim kart ekstresi urun iadesi icin gecerlimidir..
Faturanızın olması gerekir. İsterlerse o tarihteki faturanızı bulup gönderebilirler. Ürünü zincir bir mağazadan aldıysanız müşteri hizmetlerini arayın. Daha önce tamir ettirmenize gerek yoktu. Ayıplı mal olarak iade edebilirdiniz. Aynı zamanlarda bir arkadaşım. Pol... adlı mağazadan kızına bot aldı ve bot açıldı. Faturasını bulamadılar. Tanıdık olduğundan personel kayıtlardan bularak iade işlemi yaptı.
Kucuk esnaf zinciri olan bir magaza degil fakat j... in urunlerini satiyor..zaten kasa fisi vermislerdi adima duzenlenmis bir fatura yok..cikis yolu ariyorum..yapilan haksizliga sinirlerim bozuldu..
- - - Updated - - -
alisveris yaptigim gunun z raporundan cikarabilirler.bunu isteme hakkim varmi
Evet Aslı gibidir kaşeli suretini isteyebilirsiniz.