Tüketici Hakem Heyeti Sonucu Hk.
Tüketici Hakem Heyetine Başvuru sonucum aşağıda olup Bankanın benden konut kredisini yeniden yapılandırdığımda almış olduğu erken kapatma cezası ve ipotek tesis ücreti iade edilecek midir. aşağıdaki yazıdan bu mu anlaşılıyor bilgi ve yardımlarınızı rica ederim
http://www.1resimyukle.com/images/2015/02/06/hukum.png
Cevap: Tüketici Hakem Heyeti Sonucu Hk.
evet dostum senın lehıne karar verılmıs . muhtemelen banka ıtıraz edecek tuketıcı m ne ama bıse cıkmaz sız paranızı alırsınız
Bilgi için çok teşekkürler arkadaşım :)
Arkadaşlar bi avukata sorduk yukarıdaki dilekçenin bizim aleyhimize olduğunu söyledi. ve 15 gün içinde itiraz edip dava açmalıymışız.
şimdi kafam karıştı. denetmen52 benimlehime olduğumuz söylemişti. ama başka avukta olmadığını söylüyor.
Yukarıdaki dilekçeye göre banka kaybetmişmi oluyor bana ödeme yapacak mı acaba bilgilerinizi rica ederim
Evet karar aleyhinizdedir. Tshh talebinizi ret etmiş
@ceceli341 bilgilendirme için çok teşekkürler.
Hangi avukatmis o ya daha hüküm okumayi bilmiyor. Acikca yaziyor tüketici talebinin kabulune ve alinan ucretlerin reddine diye..dostum karar lehine emin olabilirsin
Alıntı:
denetmen52 rumuzlu üyeden alıntı
Hangi avukatmis o ya daha hüküm okumayi bilmiyor. Acikca yaziyor tüketici talebinin kabulune ve alinan ucretlerin reddine diye..dostum karar lehine emin olabilirsin
Tüketiciye iadesine diye bir kararmı var?
Yukarıda Bu ücretler yönünden reddine diğer ücretler varsa kabülüne gibi bir sonuç var burada.
Yinede Tshh bir sorun derim.
Aşağıdaki linkte tüketici lehine verilmiş bir kararın sureti var. Bendeki kararlardada açıkca tüketici talebinin kabülüne alınan ücretlerin tüketiciye iadesine diye yazıyor.
https://www.hukuki.net/showthread.php...arsi-Dava-Acti
Sonucta bu karari yazan makine degil insan yazıyor matbu yani standrt şeyler yazmaz. Bu karari yazanlar reddine demis iadesine dememiş ama iadesine demem istemis karari yazanda hata . Ama ondan önce tüketici talebinin kabulune yazmasi olayi acikca anlatıyor