Emeklilik İşlemleri Hakkında
Merhaba.
Babam 05.11.2014 tarihinde çalıştığı mal müdürlüğüne emeklilik için dilekçe verdi. 26.12.2014 Tarihinde Ankara Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü babamın İstanbul'da çalıştığı yıllar için döküm istemiş. İstanbul yanlış bilgi gönderdiği için Ankara işlem yapamayıp 29 Ocak tarihinde tekrar belge talebinde bulunmuş ve bize de bilgi amaçlı evrak gönderilmiş. Nasıl oluyorsa Afyon SGK bile bu belgeyi görebiliyor ama İstanbul bir türlü göremiyor. Bugün Ankara ile görüştüğümde süreci hızlandırmak için elden alabilir miyim o şekilde getirebilir miyim diye sordum ve elden getirebileceğim bilgisini aldım. İstanbul'u aradığımda böyle bir şey olmadığını, Ankara'nın yalan söylediğini belirttiler. Günümüz teknoloji çağında hala posta ile işlem yapılıyor oda ayrı bir konu. 3 aydır babam maaş alamıyor, borçlu olduğumuz bankalar sıkıştırıp duruyor. Bu konu hakkında neler yapılabilir? Şikayet edebileceğim bir yer var mıdır? Ankara'nın dediği gibi elden belge alıp Ankara'ya götürebilir miyim? Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Cevap: Emeklilik İşlemleri Hakkında
Bimere şikayet dilekçesi yazın. İşi aksatan sgk şube müdürünü arayın.
Cevap: Emeklilik İşlemleri Hakkında
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Bimere şikayet dilekçesi yazın. İşi aksatan sgk şube müdürünü arayın.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Bimer'e yazdım bakalım. Biraz önce de dediğiniz gibi sgk'yı arayıp müdüre bağlamalarını istedim fakat nedense oyalayıp durdular bağlayamadılar bir türlü. En sonunda da telefon yüzüme kapandı.