Acildestek24 dolandırıcılık hk.
merhaba,
yaklaşık 5-6 ay önce acildestek24 diye bir yerden arandım. yaklaşık bir sene önce trafik yardımı konusunda hizmet satın aldığımı ve bunun devam ettirilmesi için 300 lira iptal ettirmek için ise 299 lira para istediler. benim böyle bir hizmet satın almadığımı defalarca belirmeme rağman ellerinde ses kayıtları olduğunu söylediler. Ellerinde kredi kartı bilgilerim vardı ve bana tek tek kimlik bilgilerimle birlite kredi kartı bilgilerimide saydı...ogünde işlerimin yoğunluğundan ve birazda yorgunluktan dolayı telefonuma gelen güvenlik şifresini onlara vermemle birlikte 299 tl benden kesildi, sonrasında ben bunun bir dolandırıcılık olduğunu anladım ve telefonu kapadım. 2 ay önce tekrar aradılar ve iptali için tekrar 300 lira istediler bende telefonun tekrar kapadım. dün istanbuldan bir avukatlı bürosundan aradılar ve acildestek24 e 300 lira borcumun olduğunu ödemessem haciz işlemlerini başlatacaklarını söylediler. bende ellerinde hiçbirşekilde imzalı evrak bulunmadığını böyle bir evrağı imzalamadığımı belirtmeme rağmen sesli onay kaydının olduğunu onun yeterli olduğunu söylediler...
şu anda benim ne yapmam lazım? yarın birgün hukuksal boşluktan yararlanarak istedikleri gibi bir şey yapabilirlermi?
teşekkürler.
Cevap: Acildestek24 dolandırıcılık hk.
Cevap: Acildestek24 dolandırıcılık hk.