Araç satarken vekalet verdim
iyi akşamlar yeniyim burda bir sorum olucaktı ben bi araba sattım alan kişi yarısını peşin verdi diğer yarısınıda 15 gün sonra vericeğini soyledi ve aramızda senet yaptık bizde ben arabanın satışını vermedim 30 günlük vekalet verdim 20gün oldu ve paramı hala alamadım ne yapmam gerekiyor arabayı satmadıysa vekaleti bozabilir miyim veya senetle parayı alabilir miyim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
Cevap: Araç satarken vekalet verdim.
Aracın satışını vermedim vekalet verdim demişsiniz ancak bunun farkı yok ki.Bu kişi sizin yanınızdan ayrılır ayrılmaz elindeki vekaletle satışı zaten yapabilir ve muhtemelen yapmış ve ilerlemiştir.Senedi devreye sokacaksınız lakin borçluyu bu dakikadan sonra bulabilir misiniz bulsanız alacak para eder bir şeyi bulabilir misiniz bunlar çok sıkıntılı sorular sizin adınıza.
yapmamışta olabilir vekaleti bozabilir miyim oyle bi imkanım var mı peki
ustam bi sorum daha olucak araç daha satılmamıs vekalet vereli 20 gün oldu 30günlüktü vekalet odeme daha yapmadı telefonu açmıyo vekaleti iptal edebilirmiyim yada arac hala benim ustume giddip bi arkadaşıma satış yapabilir miyim sonra geri almak için napıcam polise mi haber vermeliyim
işi bilen anlamında yanlıs anlaşılmasın
Bir usta varsa çıkıp size cevap verir o zaman.