Şirket Personelinin kendi departmanlarına hakaret etmesi
Merhaba;
x kişisinin sosyal medya üzerinden kendi şirketin de bağlı olmadığı departmanı hakkında yazmış olduğu hakareti üstlerimize yazılı bir şekilde en güzel nasıl bildirmeliyiz. Bu kişi sürekli sosyal medya üzerinden personelleri şeref ve saygınlığına saldıran hakaret yazılarından dolayı üstlerime bildirmek istiyorum aşağıdaki paylaşımının fotoğrafını çektim.
sosyal medyada yazılan hakaret:
Bilgi İşlem.
Çok enteresan bir meslek olması gereken den farklı kullanıldığını cezayirde gördüm.
Gerçekten dedikoduculuğun modernleşmiş ismi şekil değiştirmiş hali..
Bilgi işlem..
- - - Updated - - -
x personelin projeler müdürünün ajanı( laf taşıma ve gördüğü her şeyi ayrıntısını araştırmaksızın yanlış anlaşılmasına sebep olması) olduğu için personellerin arasında ses kayıdı fotoğraf çekimi ofis personeli olmasına rağmen saha da fotoğraf çekip raporlama yapması personelleri işinden ve amirinden azar işitmesine sebep olması şantiyede mobbing'i oluşturması v.s
Şirket maili üzerinden kendi şantiyeme bağlı personel müdürüne yazıp bilgi kısmına ise proje müdürlerini ve merkez ofis cezayir sorumlu su personel müdürüme mail atmayı düşünüyorum çok düzgün ve güzel yazmam lazım. Hukuk alanında tecrübelerinizi baz alıp bu konu hakkın da yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla ozuser
Cevap: Şirket Personelinin kendi departmanlarına hakaret etmesi
Çok iyi anladığımı söyleyemem ama pek hakaret unsuru görmedim. Eleştiri sınırını aşan bir durum da yok. Ama sonuçta takdir sizin.
açtığım konuyu nasıl silebilirim ?
Yazıda hakaret yok ki :/ Eleştiri ve hakaret farklı kavramlardır.
Alıntı:
ozuser rumuzlu üyeden alıntı
açtığım konuyu nasıl silebilirim ?
Siz silemezsiniz.