Odeabank ihbarname tarifi
odeabank tarafından 05/09/2014 tarihinde tarafıma temerrüt ve muacceliyet ihbarı yazılmış ve 30 gün içerisinde asgari ödememmin yapılması istendi ve beni odeabank 29/09/2014 tarihinde arayıp asgari ödememi yapmamı istedi 1295 tl ödemem yaptım 30/09/2014 tarihinde tekrar arananarak 200 tl için icralılık olamam için 200 tl ödenmem istendi bende 204 tl aynı tarihde ödedim 15/10/2014 tarihinde toplam borçumu Kapatmak için bankayı aradımda icralık oldumu avukatın daha atanmadını söylediler ve 15 dk içinde bi avukat aradı avukata olayı izah etmemme ragmen kabul etmedi ve acıklamada yapmadı odeabankı arayıp şikayet ettimde avukatla görüşmemi söylediler başkada hiç bir acıklamada bulunuyorlar ne yapmam gerekiyor avukat beni ilk arafinda 1499 tl ödeme yaptimdan bile haberi yok
Cevap: odeabank ihbarname tarifi
Hukuki olarak hakkınızı mutlaka arayın ilave olarak BDDK ve TBB' ne de durumu belirten bir dilekçe yazın hakem komitelerine.Bankalar bu kurumlar üzerinden gelen müşteri şikayetlerine her zaman daha özenli cevap verir ve daha çabuk işleme koyar.
Tekrar geçmiş olsun.
Cevap: odeabank ihbarname tarifi
çok teşekkür ederim türkiye bankalar birliği müşteri şikayetleri hakem heyeti başvuru formu doldurdum ama onlarda 1 ay gibi bi sürede cevap veriyorlarmış hesaplarıma bloke koydular kıpırdıyamıyorum diğer kartlarımda hacizlik olcak böyle giderse ben kanun çercevesinde haklımıyım bi avukata gitsem maddi manevi tazminat davası açsam haklı cıkarmıyım