-
Uyusturucu Madde
Öncelikle herkese merhaba,
Benim başıma bir olay geldi ve bu olay hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum..
Biz 3 arkadaş uyusturucu madde aldık.Tanesi 2 gramdan 3 tane olmak üzere 6gram esrar maddesi aldık.Maddeler benim üstümdeydi arkadaş maddelere bakmak için benden aldığı sırada polislere yakalandık.İfademizde 3 müzde içmek için aldık madde benim üstümdeydi arkadaş bakmak için aldı bu sırada yakalandık dedik.Maddeleri ben almış gibi gözüküyorum.Ama 3 müzde içicektik.Sizce bana teminden ceza verirler mi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
-
Cevap: Uyusturucu Madde
Karakolda verdiğiniz ifade'de uyuşturucu maddeyi siz üstünüze aldıysanız , 1.5 ay içinde denetimli serbestliğiniz başlayacaktır.
Ama savcılığın işi belli olmuyor , Mahkmeye çıkarıpta denetimli serbestlik cezası verebilir , Başka ceza gelmez merak etmeyin sicilede işlemez.
-
ifademde ben aldım ama hepimiz içicektik dedim. arkadaşta benden bakmak için aldı onun üstünde çıktı dedik ki zatende böyle oldu.savcı bize hiç bakmadan serbest bıraktı. mahkeme bana hapis cezası vermez dimi çok korkuyorum.
-
Merak etme hüküm giymen için çok uğraşman gerekiyor :)
-
Bende birşey sormak istiyorum siteye yeni üye olduğum için ayrı konu açıp soramadım. Ben yolda yürürken iki kız kardeş geçiyordu. Yanlışlıkla onlara çarptım elim kızın beline doğru geldi. Kız bir anda popomu sıktı diye bağırmaya başladı ama ben öyle birşey yapmadım ve bulunduğumuz yerde kamerada yok. Devriye gezen polisler alıp götürdüler ve hakkımda gerekli işlemler yapıldı. Karakolda polisler halime acıdılar çünkü gerçekten öyle birşey yapmadım ben ve ifademi kızlara ileriye dönük arkadaşlık teklifinde bulunmak için yanlarına gittim reddedilince geri döndüm ama kızın ablası bana doğru elini kaldırdı elini vurmaması için tutmaya kalktığımda sol elim istem dışı kendisinin vücuduna sağ karın boşluğu bölgesine değmiş olabilir diye bir ifade tuttular. Bana tepki vermeleri üzerine özür dileyip gittiğim yazıyor. Sicilim temiz daha önce hiçbir olayım yok okuyorum üniversite öğrencisiyim. Mahkemeye çıkarttılar hakim sen temiz yüzlü bir çocuğa benziyorsun bu sana çok büyük bir ders olsun diye adli kontrol kararı veriyorum dedi 4 hafta boyunca bağlı bulunduğum karakola gidip imza atacağım şimdi merak ettiğim bana ne olur bir daha mahkeme açılır mı açılırsa nasıl bir ceza alırım ya da ceza almamak için ne yapmalıyım çoğu kişi dava açılmaz bile diyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
-
tekrar söylüyorum çok korkuyorum hapis cezası almam dimi avukat beyler hanımlar bana yardımcı olun lütfen :(
-
-
Hakim demiş işte diyeceğini daha neyin cevabını bekliyorsun.
Tavsiyem esrarı bırak.