Alkollü araç kullanımı yeni yasa hakkında
1 gün önce 1 promilin üzerinde alkollü olarak çevirmeye takıldım.Çok çok pişmanım nasıl böyle birşey yaptım bende bilmiyorum ama gençlik işte bir cahillik yaptım hatamı kabul ediyorum bir daha alkol almayıda düşünmüyorum.Sizlere sormak istediğim hakkımda açılacak olan davanın seyri ve sonucu muhtemel ne olur öğrenmek istiyorum fakat büyüklerimden ricam beni korkutmaktan ziyade işin tam olarak gerçeğini söylerseniz en azından biraz içim rahatlayacak ve işime gücüme kendimi daha iyi verebileceğim, zaten diğer türlü sıkıntılarını mahkemeye gitmek, para cezaları vs. hepsini çekeceğim.Bir şekilde benim bu yazıma ulaşan benim durumuma düşmüş olan arkadaşlara yada hala alkollü iken araç kullananlara kesinlikle ve içtenlikle yapmayın demek istiyorum, eğleneyim ya da bir şekilde kafa dağıtayım derken başınıza olmadık işler açmayın, insanlarıda tehlikeye atmayın, benim için yinede şükür olsun bir kaza vs yaşamadan kimseye zararım olmadı eğer olmuş olsaydı düşünemiyorum bile yaşayamazdım.
Son olarak herhangi bir cezam adli sicilimde birşey yoktur,başka ne tür bilgi verilmesi gerektiğini bilmediğimden affınıza sığınarak ayrıntılı cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim..
Cevap: Alkollü araç kullanımı yeni yasa hakkında
Alıntı:
mehmetuzunoglu rumuzlu üyeden alıntı
1 gün önce 1 promilin üzerinde alkollü olarak çevirmeye takıldım.
1 promil üzeri alkkollü raç kullanımında 1-6 yıl arası hapis cezası istemiyle görülecektir davanız.