Merhaba öncelikle .Ben metronetten daha doğru ev arkadaşlarıma sokakta internet verdiler eve bağlandı benim üstüme alındı 1 yıl kadar kullandık daha sonra ev taşındı hemen yanındaki binaya taşındık orda alt yapısı olmadığı için neti aktive edemediler.İptal ettirmek istedim işte ederseniz şu kadar ödersiniz fln bizde olur dedik.Daha sonra kapanmamıış netimiz 3 ay üst üste ödenmedi gözüküp icraya vermişler ve ben mağdur duruma düştüm 300 tl lik fatura bir anda 1500 tl olmuş her gün avukat faiz biner diyor ana para 999 tl gösteriyor uyapta .Ben öğrenci olarak nasıl ödeyeyim diğer ev arkadaşları benim üstüme atıp gitti birde ev sözleşmesi var acaba onları da bu duruma dahil edemezmiyim.Yani kısacası benim burda ki mağduriyetimi nasıl gideririm tüketici hakları bir faydası olurmu ? metronet süperonline devretmiş onlar bana dava açmış bana bir kağıt bile gelmedi daha sonraları avukatlar yollamış beni aradılar bu kadar borcunuz var diye resmen soygunculuk bu nasıl bir düzendir ..Nasıl bir yol izlemeliyim ? .teşekkürler şimdiden..