TanimadiĞim kİŞİler kredİ kartiyla borcumu ÖdÜyor bulamiyorum
15 ocak saat 16:50 tarİhİnde turkcell hatti borcumu bİr baŞkasi ÖdÜyor, turkcell İle yaptiĞim gÖrÜŞme sonucunda hattima aİt borÇ teb bankasina aİt bİr kartla Ödendİ denİyor. Hem turkcell hem banka İle gÖrÜŞmelerİme raĞmen kart bİlgİlerİne ulaŞamadim. Banka diyor kİ evet bu bİlgİler mevcut ancak savciliktan yazi İstİyor savcilik İse bİlgİ edİnme makami deĞİl dİyor.yarin bİrİ Çikacak dİyecek kİ, kartim haberİm olmadan kullanildi.bankadan benİm adima olan hattimi Ödeyen kredİ karti sahİbİnİn İletİŞİm bİlgİlerİnİ nasil talep etmeliyim, veya bunu ÖĞrenme yolu nedİr.
Cevap: TanimadiĞim kİŞİler kredİ kartiyla borcumu ÖdÜyor bulamiyorum
Bankaya noterden ihtar çekerek durumu anlatıp, ödemenin kimin tarafından yapıldığını talep edin.
Cevap: TanimadiĞim kİŞİler kredİ kartiyla borcumu ÖdÜyor bulamiyorum
Yanlışlıkla da ödemiş olabilir numarada bir rakamda hata vardır mesela bu defa ödemek istediği asıl hat borcundan kapanırsa ya da kredi kartı ekstresinde fark edip parayı almak için size işlem başlatıp ekstra masraflar çıkabilir bankanın veya operatörün bu konuda en azından yeterli bilgiyi mesela kişinin adını telefonunu vermesi lazım değil mi?