Turkcellden bilgim dışında hat açılması
selamlar arkadaşlar şimdi benim bir faturalı hattım bulunmakta turkcellde benim kimlik fotokobim kulanılarak üzerime bir hat açılmış turkcellden ancak bana yasal takip mesajı geldi ve bende turkcelli aradım bilgi edindim ve hattın banakayseriden açıldığını söyledi bende bunun üzerine suçduyurusunda bulundum 2 hafta oldu ancak turkcellden fatura dökümanı ve sözleşmeyi istedim fatura dökümünü savcıya verdim şöyle bir sorun oluştu bana gelen sözleşmede istanbulda bir bayi ismi yazmakta şimi suçduyurusu dilekçeme ise turkcellin bana söylediği kayserideki bayiyi yazmıştım şimdi ne olacak bana yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Turkcellden bilgim dışında hat açılması
Turkcellde Hangi bayi o işi yaptıysa o bayiye sahte belgelerin veya sahte imzaların hesabını sorar savcılık. (BU soruya daha önce de cevap verdiğimi hatırlıyorum. Ben mi bunadım yoksa siz mi sürekli aynı konuyu yazıyorsunuz?)
Cevap: Turkcellden bilgim dışında hat açılması
selamlar siz anlamadınız ben diyorum ki turkcell bana kayseriden bir bayiden açıldığını söyledi çalışan müşteri temsilcisi ama sözleşme istedim sözleşmede İstanbul yazıyor diyeceksiniz ki şimdi ne alaka ben suçduyurusu dilekçeme kayseri deki bayi ismini yazmıştım yani durduk yere yanlış oldu bunu nasıl düzeltirim diye sormuştum tekrar bir dilekçe yazdım bakalım ne olacak
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Turkcellde Hangi bayi o işi yaptıysa o bayiye sahte belgelerin veya sahte imzaların hesabını sorar savcılık. (BU soruya daha önce de cevap verdiğimi hatırlıyorum. Ben mi bunadım yoksa siz mi sürekli aynı konuyu yazıyorsunuz?)