Cevap: Bosanmak İstemİyorum
Hakim her açılan boşanma davasını kabul edip, boşanmaya karar vermek zorunda değil. Dilerse boşanma değil, ayrılık kararı dahi verebilir. Şayet davacının davasını inandırıcı ve hukuka uygun bulmazsa davanın reddine dahi karar verebilir. Burada önemli olan davacının davasını gerekli delillerle ispatlayabilmesidir. Size tavsiyem avukat tutup, eşinizin davasında haklı olmadığı yani evlilik birliğinin temelden çökmediği, taraflara bir şans daha verilirse evlilik birliğinin ayakta kalabileceğini ispatlamanızdır.
Cevap: Bosanmak İstemİyorum
cok tesekkur edıyorum ..
onemlı bı detay daha var tabıkı benımle ılgılı 2008 yılında calısmıs oldugum ılac sırketınde hastalara karne yazdıgımız ıcın hakkımızda 3 dr 2 eczacı agır cezada dolabdırıcılık davası acıldı 2010 yılında benım adıma 4 yıl ay mahkumıyetle sonuclandı temyıze gıttık 2011 yılında yargıtay savcısı her ne kadar lehıme ceza agırdır ındırım desede 2014 ocak ayında yargıtay kararımızı onadı tabıkı esımın bu durumdan haberı vardı..
2014 agustos basında karar duzeltmeye gıttık su anda cevap beklıyoruz olumsuz olsa 1 ayda gelırdı dedıler bu kadar bekledıgıne gore demekkı olumlu dedı hem avukatım hem dıger hukukcu arkadaslarım ..
sımdı bu bosanma surecınde mahkumıyetın devam etmesı durumunda az cok ne olabılecegını tahmın edıyorum hakım dırek tek celsede bosar ...bununla bırlıkte dava gunu verıldı ve benım mahkumıyet kalktı ve ılk durusmaya cıktım bu pekı ne kadar etken olur hakımın kararında ???yanı daha once hakkımda bole bı dava olması