Kredimden ötürü maaşımın tamamına bloke konuldu
arkadaşlar ziraat bankasındaki kredimden ötürü maaşımın tamamına (34.000) tl bloke konuldu yasal takipte başladı . bankayla görüşüyorum otomatık takıp blokesı dıyorlar kaldırmıyorlar. aslında süreci bılıyorum ancak bddk ya başvurdugumda sonuclanması nerdeyse 3 ayı bulacak. o sürede aç kalacam resmen
sorum şu ihtiyadi tedbir talebi ile blokeyi kaldırtabılırmıyım mahkemeye basvurdugumda lehıme ya da aleyhıme kadar kaç günde çıkar çok sürer mi kira ödüyorum faturalar falan derken maaşı alamazsam yandım. lütfen bilgili arkadaslar bı yardım etsın
- - - Updated - - -
bir de cebimde sadece 100 tl var . ihtiyadi tedbir talebinde bulunursam mahkemeye ne kadar harç yatırmam gerekir
Cevap: Kredimden ötürü maaşımın tamamına bloke konuldu
Tamam neden bu kadar sinirleniyorsuz. Sadece gerçekten yardıma ihtiyacim var biraz panik hali var o kadar. Teşekkürler
Biz sakiniz sadece kuralları uygulamaya çalışıyoruz.Yanlış başlık, tekrar yapmak, cevap vermeye zorlamak forum kurallarının dışında.Zaten zor durumda olduğunuzu gördüğümüz için sadece biri bile konuyu kitleme sebebiyken uyarma ve başlığı düzeltme(10dk uğraştım) yoluna gittik.Umarım net bilgisi olan biri açıkça izah eder de panik halinden çıkarsınız.
Alıntı:
denetmen52 rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar ziraat bankasındaki kredimden ötürü maaşımın tamamına (34.000) tl bloke konuldu yasal takipte başladı . bankayla görüşüyorum otomatık takıp blokesı dıyorlar kaldırmıyorlar. aslında süreci bılıyorum ancak bddk ya başvurdugumda sonuclanması nerdeyse 3 ayı bulacak. o sürede aç kalacam resmen
sorum şu ihtiyadi tedbir talebi ile blokeyi kaldırtabılırmıyım mahkemeye basvurdugumda lehıme ya da aleyhıme kadar kaç günde çıkar çok sürer mi kira ödüyorum faturalar falan derken maaşı alamazsam yandım. lütfen bilgili arkadaslar bı yardım etsın
- - - Updated - - -
bir de cebimde sadece 100 tl var . ihtiyadi tedbir talebinde bulunursam mahkemeye ne kadar harç yatırmam gerekir
Yaklaşık 250 TL ye açabiliyosun,Tüketici mahkemesine tedbir talebli, maaşına konulan blokenin kaldırılmasını iste.
Banka icra takibine baslayıp maaşının 1/4 ünü kesebilir. Aynısını banada yapmışlardı.