ben bir arkadaşa kefil oldum kendisi öğretmen eşide öğretmen ve 1. kefil eşi. arkadaş borcunu ödemiyor ve banka avukata verdi eğer anlaşırsak kesinti sadece eşi ve onun maaştan olabilir mi? yada bende her türlü etkilenir miyim?
Printable View
ben bir arkadaşa kefil oldum kendisi öğretmen eşide öğretmen ve 1. kefil eşi. arkadaş borcunu ödemiyor ve banka avukata verdi eğer anlaşırsak kesinti sadece eşi ve onun maaştan olabilir mi? yada bende her türlü etkilenir miyim?
En hızlı ve kolay nereden alabilirse oradan alır.Eşi tüm borcu ödemeyi kabul ederse ne ala zaten siz etkilenseniz bile bunu telafi eder.Yok eşi de yokuş yapar borcun tamamı veya bir kısmı tahsil edilemezse banka istediği şekilde kefillere yansıtabilir durumu.
eşide kendiside maaşlarından kesilsin sen etkilenme dediler
Onlar öyle dediler de(borcun miktar ve süresini bilmiyorum)banka aylık alacağının tamamını zamanında alamazsa mutlaka sizin kapınızı da çalar.
yeniden yapılandırılmış olmayacak mı? kredi taksiti 1800 tl civarında bunlarında aylık gelirleri 2800 er tl
Bu konuda çok problem çıkarır gözükmek istemiyoruz ancak gene de hatırlatma gereği duyuyorum.
-İmla ve büyük harf, küçük harf, nokta, virgüle dikkat edelim
-Anında, hiç bir çıkar gözetmeden cevap veren üyelere bir teşekkürü çok görmeyelim
-Buranın Türkiye'nin en büyük hukuk forumu olduğu gibi en saygın ve ciddi 2-3 sitesinden biri olduğunu unutmayalım
Gerçekten Garip..
Evet gerçekten yazdıklarımıza dikkat edilmemesi garip.Bu garipliğe bir son verelim biz de o zaman.