Araştırma Görevlisi Sözleşme Yenilenmemesi (KUrum Değil Ben Yenilmek İstemiyorum)
Merhaba arkdaşlar,
araştırma görevlisi olduğum üniversitede yarın 2 yıllık sözleşmem bitiyor. Defalarca arayıp sözleşmeyi yenilemek için belge istediler (2011 de işe girmiştim ilk girişimden sonra 2013te sözleşmem yenilenmişti) ama ben sözleşmeyi uzatmak istemiyorum. İstifa dilekçem ve sözleşmeyi yenilemek istemediğime dair dilekçelerim daha önce işleme konulmadığı için artık sözleşmeyi yenilemek istemediğime dair belge ve istifa dilekçesi de yollamıyorum sözleşme yenilensin dilekçesi degöndermiyorum yani hiçbir belge yollamıyorum.
Bu durumda yarın işten atılır mıyım rahat rahat :)
Cevap: Araştırma Görevlisi Sözleşme Yenilenmemesi (KUrum Değil Ben Yenilmek İstemiyorum)
Sözleşmede sözleşmenin feshi için veya otomatik yenileme için herhangi bir madde bulunuyor mu? Anlaşmada Feshi İhbar öneli şartı var mı?
Cevap: Araştırma Görevlisi Sözleşme Yenilenmemesi (KUrum Değil Ben Yenilmek İstemiyorum)
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Sözleşmede sözleşmenin feshi için veya otomatik yenileme için herhangi bir madde bulunuyor mu? Anlaşmada Feshi İhbar öneli şartı var mı?
Walla hocam sözleşmeliyiz hepimiz aynı sözleşme ile işe alınıyoruz ama o sözleşmede ne yazdığını gören-bilen yok. Acaba sözleşmede ne yazdığını nsıl öğrenebiliriz onu da bilmiyorum.