Okmeydanında oturuyorum internette örgüt propagandası yaptım terörle mücadele ve bilişim suçları ; içeri bakarmısınız?
Merhaba abilerim 16 yaşındayım, okmeydanında oturuyorum internet üzerinde birçok örgüt propagandası yaptım ve yaşadığımız semt malum şuan bundan pişmanım ama çok geç gibi. Babama bi arkadaşı arayıp akşam evinize gelecekler gibi bişey sölemiş babamda aglayıp beni aradı fakat suan biz ikamet görünen yerde değiliz sarıgaziye taşındık birazdan bilgisayarı kendimle beraber karakola götüreceğiz ne gibi sonuçlar olur lütfen yardım:'(
Cevap: Okmeydanında oturuyorum internette örgüt propagandası yaptım terörle mücadele ve bilişim suçları ; içeri bakarmısınız?
Biri sizi işletmiş bence ama yapma öyle şeyler başına ciddi sorunlar açabilirsin.
Cevap: Okmeydanında oturuyorum internette örgüt propagandası yaptım terörle mücadele ve bilişim suçları ; içeri bakarmısınız?
İşletme değil olay şu, babamı resmi numaradan arayıp o ikamette olmadığımı sölemişler ve adresi istemişler aksi takdirde beni bilgisayarla zorla alacaklarını sölemişler bunu söleyen babamın yakın arkadaşı ve dediğim gibi terörle mücadele polisi. İşletme değil kesin birşey fakat alınacak bi ceza vb şeyler olur mu onu merak ediyorum?
Gerçekse cezanın okkalısı gelir hem de, vakit geçirmeden bir avukatla görüşüp tavsiyelerine uyun kesinlikle de böyle şeylerden uzak durun.
Teşekkürler konu kitlenebilirmi. :'(