Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım kusuruma bakmayın.Başımdan geçen olayı anlatayım;
Ben Ispartada Üniversite öğrencisiyim ve bilgisayar tamirinden,kurulumundan anlarım öğrencilerin bilgisayarını yaparım olaydan bir gün önce arkadaşım bilgisayarını verdi ve formatladım bilgisayar evimdeydi teslim edemedim geç olmuştu ertesi gün sabahda yevmiyeci olarak elma toplamaya gittik ( Sınıf arkadaşım ve Sakaryadan gelen misafirim ) Akşam iş bittikden sonra eve geldik arkadaşlarla film izledik ama çok yorgundum bilgisayarın sahibi bilgisayarını istedi bende biraz dinlendikden sonra getireceğimi söyledim bu arada başka bi kız arkadaşda bana sürekli konuşalım sana anlatmam gereken bişey var diyordu tamam diyip geçiştiriyordum ben bilgisayarı teslim etmeye aradım gel konuşalım dedim oda evimin altındaki cafedeymiş geldi konuşuyordu ama ben yorgun olduğumdan anlattığı hiç bişeyi dinlemiyordum bu arada kızın kavgalı olduğu 3 kız geçiyordu yanımdaki kız onlara laf attı bunlarda karşılık verince kavga çıktı ayırmaya çalıştım ama ayıramadım o arada bi çocuk geldi ve ben ayırırım bana bırak dedi ve ayırdı tabi bende sinirlendim evime geri döndüm yanımdaki kız diğer 3 kişiyi şikayet etmiş ben o gün ifade verdim yanımdaki kız hatalıyken şikayet etmiş ve beni tanık göstermiş polise ifade verdikden sonra bütün ifade verenler bende dahil olmak üzere yanımdaki kızın hatalı olduğunu söylemiş ki öyleydi zaten Ekim ayında gerçekleşti bu olay kasım ayında sakaryadan gelen arkadaşım askere gidecekti çünkü bana 2 gün önce kağıt geldi ve tanıklık için mahkemeye çağırıyorlar ben aynı şekilde mahkemede de anlatacam ama tanıklık nedir diye aradığımda söylüyor ama hakim inanmazsa tanıklarada ceza verir diyor. Benim sicilim temiz ve ben astsubaylık sınavlarına başvurdum bunu etkiler mi veya ceza alırmıyım ilk defa mahkemelik bir durumum oluyor ve hiç bişey bilmiyorum başıma ne gelir ne olur bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Basit yaralama yazıyor mahkeme kağıdında.