Gelir Belgesiz Kredi ve Kreti Kartı Borclarımı ödiyemiyorum.
Hiç bir gelir belgem ve gelirim olmadığı halde g.... bankası bana 11 700 kredi kartı verdi i.. bankasıda 14000 tl kredi verdi
ben borçlarımı ödiyemiyorum böyle bankalar gelir belgem olmadığı halde bana nasıl kredi ve kredi kartı verdiler şuan ödeyemiyorum ne yapabilirim.
Cevap: Gelir Belgesiz Kredi ve Kreti Kartı Borclarımı ödiyemiyorum.
Alıntı:
x_click rumuzlu üyeden alıntı
Hiç bir gelir belgem ve gelirim olmadığı halde g.... bankası bana 11 700 kredi kartı verdi i.. bankasıda 14000 tl kredi verdi
ben borçlarımı ödiyemiyorum böyle bankalar gelir belgem olmadığı halde bana nasıl kredi ve kredi kartı verdiler şuan ödeyemiyorum ne yapabilirim.
O kadar geliriniz olmadığı halde, verilen kredi kartlarını iade etmek yerine , her iki kartın da limitlerini dolduruncaya kadar kullandınız mı?
aynen öyle oldu suç bende mi benim neyim var neyim yok diye sormadan kredi veren bankalar değil mi?
hep zaten suçlu halk..
Alıntı:
x_click rumuzlu üyeden alıntı
aynen öyle oldu suç bende mi benim neyim var neyim yok diye sormadan kredi veren bankalar değil mi?
hep zaten suçlu halk..
Yok hayır öyle düşünmedim.
Kaç ay sürdü toplamda 25.000TL yi harcamanız?
mahkeme bizim hesabımızdan 500 TL dosya masrafının kesildiğini ve bunun akabinde Tüketici Hakem heyetinin kararını değiştirmesini istemiş .