-
bosanma
Merhaba ben 5 ay evli kaldim. Bu sure icinde esimle surekli tartisiyorduk evlendikten sonra esimin alkol sorunu oldugunu anladim nisanliykende alkol alirdi ama evlendikten sonra bu durumun alkolik seviyesinde oldugunu gordum. Tansiyon hastasi oldugu icin surekli tansiyonu cikiyordu hastanelik oluyordu bu raporlar su anda elimde. Ben alkolu birak dedigim den onu değiştirmeye calistigimi soyleyip kavga ediyordu. Evlendigimiz gundan beri eve hep gec geldi bununla ilgilide kanitlayabilecegim mesajlar ve sahitlerim var ve iki kere beni evden kufur edrek kovdu ben evden cikinca gelip aldi ama ben en sonunda dayanamadim ve evi terk ederek annemin evine geldim. 3 ay oldu hicbir sekilde benimle konusmadi ben cok istedim konusalim duzeltelim diye ama hicbirine cevap vermedi. En son anlasmali bosanalim diye avukati aratti ben kabul etmedim. Ayrica kendi evimdeki esyalarin hepsi bana ait ve 1 aydir ailesi benim evimde yasiyor. Esyalarin faturalari herseyi duruyor. Ben bu konuda ne yapabilirim haklarim ne maddi manevi tazminat davasi acsam sansim varmi. Ayrica esimden dolayi bana bulasan bi hastalik var bununla ilgilide raporlar var elimde ama ben hastalik konusunu simdilik karistirmak istemiyorum. Birde benim evi terk etmem bana bi eksi getirir mi. Yanitlariniz icin simdiden tesekkurler.
-
Cevap: bosanma
Forumu araştırın sorunuzun cevapları defalarca verildi.Çok çok ciddi haklarınız var.Ancak hak kaybı yaşamamak için mutlaka bir avukatla çalışın.
-
Cevap: bosanma
Yeni uye oldum yardimci olursaniz sevinirim
- - - Updated - - -
Hastalik cinsel yolla bulasan bi hastalik evet ama ben davaya dokmek istemiyorum cirkinlesirse eger son care olarak dusunuyorum. Peki bahsettigim diger olaylarda sansim ne olur alkol hakaret ayrica evliligimiz sirasinda esimin isyerinde silay , kursunlar, esrar ve hassas terazi bulundu. Kendisi esrarda kullaniyormus bundanda haberim yoktu bir sefer evdede bulmuştum hatta kavga bile etmistik. Ve bu konuyla ilgili mahkeme devam ediyor bunun bana bi faydasi olirmu davada. Birde imam nikahinda ki mihirin bi hukmu varmi
- - - Updated - - -
Hastalik cinsel yolla bulasan bi hastalik evet ama ben davaya dokmek istemiyorum cirkinlesirse eger son care olarak dusunuyorum. Peki bahsettigim diger olaylarda sansim ne olur alkol hakaret ayrica evliligimiz sirasinda esimin isyerinde silay , kursunlar, esrar ve hassas terazi bulundu. Kendisi esrarda kullaniyormus bundanda haberim yoktu bir sefer evdede bulmuştum hatta kavga bile etmistik. Dava halen devam ediyor bunun bana bi faydasi olirmu davada. Birde imam nikahinda ki mihirin bi hukmu varmi