Sahte rapor düzenleyen doktoru şikayet etmek
sayın hukukcular öncelikle böyle bir platformda yardıma muhtaç insanlara karşılık beklemeden bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim sorum şudur. Kendi açtığı bir davada şahit gösterdiği kişi davasında şahit oldu oda onun karşılıgında ondan uydurma rapor istedi. doktor hiç tanımadığı var olan internette bulduğu başka bir sağlık merkezi adına veriyormuş gibi bilgisayarında sahte rapor düzenledi ve o şahsa o sağlık merkezinin doktororunun adı soyadını yazıp imzalayıp davasında şahit olan kişi bizzat gelip elden aldı. Şimdi soruyorum ben bu doktoru şikayet etmek istiyorum ama nasıl nereye edeceğim? şikayet ettiğimde benim başım ağrırmı? kendi başıma bir sorun açarmıyım? teşekkür ederim.
Cevap: hukuki yardım lütfen!!
Alıntı:
hayalci19 rumuzlu üyeden alıntı
sayın hukukcular öncelikle böyle bir platformda yardıma muhtaç insanlara karşılık beklemeden bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim sorum şudur. Kendi açtığı bir davada şahit gösterdiği kişi davasında şahit oldu oda onun karşılıgında ondan uydurma rapor istedi. doktor hiç tanımadığı var olan internette bulduğu başka bir sağlık merkezi adına veriyormuş gibi bilgisayarında sahte rapor düzenledi ve o şahsa o sağlık merkezinin doktororunun adı soyadını yazıp imzalayıp davasında şahit olan kişi bizzat gelip elden aldı. Şimdi soruyorum ben bu doktoru şikayet etmek istiyorum ama nasıl nereye edeceğim? şikayet ettiğimde benim başım ağrırmı? kendi başıma bir sorun açarmıyım? teşekkür ederim.
kurumsal olarak alo 184 sabime şikayet ederek başlayabilirsiniz.adli mercilere yansıtıyorlar diye biliyorum orası olayı. ve o sahte raporu alan kişi sizseniz iş dallanp budaklannca evet sizinde başınz agrır sizinle bir ilgisi yoksa durumun, canınızı sıkacak bir durum oluşmayacaktır kanaatimce
hayır hayır raporun benle alakası yok
Elinizde yeterli delil varsa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
O doktor,
yanında çalıştığınız, vergi kaçırıyor diye şikayet etmek istediğiniz doktor mu , yada
arkadaşınızın 17 aydır yanında sigortasız çalıştığı, doktorun evine yemek - temizlik işi için gönderdiği doktor mu?
Cevap: Sahte rapor düzenleyen doktoru şikayet etmek
Yukarıda da bahsedildiği gibi, sabim e şikayette bulunabilirsiniz.
teşekkür ederim bir tanıdık vasıtası ile bir avukata danıştım oda sizin gibi sabim veya tabipler odasına başvurun dedi. ilginize teşekürler