merhaba.
Site toplantısında tönetici olarak seçildim.Daha sonra denetçilerin incelemesi sonucu ve kendimde incelemem sonucunda hatalar olduğunu düşündüğümden yönetimi devir almadım ve almak istemiyorum.
Böyle bir hakkım var mı?
Printable View
merhaba.
Site toplantısında tönetici olarak seçildim.Daha sonra denetçilerin incelemesi sonucu ve kendimde incelemem sonucunda hatalar olduğunu düşündüğümden yönetimi devir almadım ve almak istemiyorum.
Böyle bir hakkım var mı?
merhaba,
Kimse yönetici olmak zorunda değildir, istifanızı yazarak kat malikleri kurulunu olağanüstü toplantıya çağırmanız gerekir. Siz yönetim kurulunda mısınız, yoksa tek yönetici mi var onlar da önemli, eğer kurulsa ve yedek üye seçilmiş ise ona devredebilirsiniz.
saygılar
Karar defterine görevi aldigima dair herhangi bir imza atmadim. Suan görev eski yonetici de midir yoksa yeni yönetim istemese görevi almış mi kabul edilir. Ayrica bir yönetici bir yardımcı seçilmişti
merhaba,
bence zarar görmemeniz için istifa dilekçenizi veriniz, aksi durumda sorumlu olabilirsiniz.
saygılar
Merhaba.
Bu yazimdan sonra istemesemde yönetimi aldık ve kazası belasiz 5 ay yöneticilik yaptım toplantıda yönetici yardimci ve denetçi seçilmişti.
5 ay sonunda yönetici seçimi gündemi ile olağanüstü toplantı yaptık yönetime aday çıkmadı Divan Kurulu istifamizin geçersiz olduğunu iddia ediyor.
Istifa etmiş sayılır miyiz
Bundan sonra maddi manevi sorumlulugum varmı (ödemeler kısmında)
Karar defterini imzalamadilar
Yöneticilik resmen üstüme kaldı sanki
Sonrası için ne yapmalıyım
Teşekkürler
- - - Updated - - -
Cevap: Site yoneticiliğini devir almak istemiyorum
Merhaba.*
Bu yazimdan sonra istemesemde yönetimi aldık ve kazası belasiz 5 ay yöneticilik yaptım toplantıda yönetici yardimci ve denetçi seçilmişti.*
5 ay sonunda yönetici seçimi gündemi ile olağanüstü toplantı yaptık yönetime aday çıkmadı Divan Kurulu istifamizin geçersiz olduğunu iddia ediyor.*
Istifa etmiş sayılır miyiz*
Bundan sonra maddi manevi sorumlulugum varmı (ödemeler kısmında)
Karar defterini imzalamadilar*
Yöneticilik resmen üstüme kaldı sanki
Sonrası için ne yapmalıyım
Teşekkürler
Konuyu Yanıtla*Bu Konuya Abone Ol…