borc ödendi banka hesabına haciz konuldu
Printable View
borc ödendi banka hesabına haciz konuldu
Sorunuza ilişkin detayları neden sildiniz?
merhabalar 2013 yılında icralık olduk senet 1000 tl 26/02/2013 vadeli 1000 asıl alacak 92,98 protesto masrafı 28,74 işlenmiş faiz ile 1,121,72 tl haciz başlatıldı 4 ay sonra 2013 6 ay 700 ve 7 ay 850 tl avukatın banka hesabına icra dosya açıklamalı olarak hesabına parayı yatırdım ve borcu bitirdim fakat borcun bittiğine dair yazı almadım dosya kapandı dediler 2014 aralık ayında 7 sinde banka hesabıma bu dosya numaralı 1908 tl haciz işlemi yapıldı 2014 aralık yani 1 ay önce hesabıma haciz yapılıyor şimdi bu hacizi kaldıramıyorum yazı istiyorum vermiyorlar ne yapmalıyım hacizi nasıl kaldırabilirim ödeme yapıldığına diar dosya numaralı dekontlarım elimde
- - - Updated - - -
düzeltme yaptımdı silmişim farkında değilim
İcra dairesine gidip dosyaınızı çıkarttırıp dekontlarınızdan fotokopi ekleyerek dilekçe ile kapak hesabı yaptırın yatırdığınızı mahsup etsinler bakiye varsa hala ödersiniz kapatırsınız hemen kapatmazlar belki avukata muhtura çıkarabilirler ödemeleri aldın gel beyanda bulun gibisinden gelmezse talebiniz kabul edilir. Yok hemen dilekçenize red kararı verirlerse icra mahkemesine şikayet etmeniz gerekir yine dilekçeyle yani dava açarsınız hal olur.
biz akhisardayız ankarada icra borclu şirket akhisara icraya gelmişlerdi buradaki icra dairesi ile işimiz olurmu
Ankara'dan daha sağlıklı olur Akhisardaki daireden dilekçe yollayabilirsiniz de sonucunu öğrenmeniz takip etmeniz zor olur varsa Ankarada tanıdık bir avukat o yapabilir.
tşkler yok mecbur bekliyecez kaldırmasını