2 Yıl Önce Şikayetçi oldum 1 yıldır duruşma erteleniyor. Avukat tutmam gerekiyor mu ?
Müştekiyim
Dosya durmu : Ara duruşma yapıldı
Dosya türü : Ceza Dava dosyası
Dava Türü : Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma
Cevap: 2 Yıl Önce Şikayetçi oldum 1 yıldır duruşma erteleniyor. Avukat tutmam gerekiyor mu ?
Avukat tutma zorunluluğu olmasa da bilişim hukukundan anlayan bir avukat sizin kendi başınıza yaptığınızdan çok daha yararlı olacaktır. Dava dosyasının son durumunu yazıyorsunuz ama arakararın ne olduğunu yazmamışsınız. Mahkeme sanığın yakalanmasını mı bekliyor, bilirkişi raporu mu bekliyor vs. neden ertelediği belirsiz. Bu yetersiz hukuki verilerle bilgi vermek çok zor.
Cevap: 2 Yıl Önce Şikayetçi oldum 1 yıldır duruşma erteleniyor. Avukat tutmam gerekiyor mu ?
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Avukat tutma zorunluluğu olmasa da bilişim hukukundan anlayan bir avukat sizin kendi başınıza yaptığınızdan çok daha yararlı olacaktır. Dava dosyasının son durumunu yazıyorsunuz ama arakararın ne olduğunu yazmamışsınız. Mahkeme sanığın yakalanmasını mı bekliyor, bilirkişi raporu mu bekliyor vs. neden ertelediği belirsiz. Bu yetersiz hukuki verilerle bilgi vermek çok zor.
e-devletten takip ediyorum sadece duruşma istanbulda yapılıyor ben mersinde oturuyorum aradığımızda telefondan bilgi veremedikleri söylüyorlar nasıl ayrıntılı bilgi alabilirim tam olarak bende bilmiyorum