ayni dava iki farkli sonuc
Haziran ayinda evden ayrildimm.aralikta ilk davam goruldu.onlarin actigi davada, sadece kizima 250 tl.15 gunde 2 gece yatili
ayni ayda benim gorulen davada hakim 300 bana 300 kizima nafaka bagladi.15 gunde sadce pazar babada.
*ertesi gunu kizimi s.munasebet icin yatili aldilar.
*fakat hala benim nafakam baglanmadi.
&&benim actigim dava dilekcesi adresini degistirmis, eline ulasmamis, yasadigi yere gittiginde avukatima gonderin demis, ne ellerinde actigim davam nede benim hakimimin verdigi karari almadik diyorlar.
&davalari birlestirmekmi istemiyorlar.
nafaka nasil alabilirim.
Cevap: ayni dava iki farkli sonuc
Sanirim cok zor bi soruydu, bilseydim kestirmeden kolay sorardim
Alıntı:
gozded rumuzlu üyeden alıntı
Sanirim cok zor bi soruydu, bilseydim kestirmeden kolay sorardim
Keşke öyle yapsaydınız.
Şahsi münasebet yazmaya üşenip s.munasebet yazıp(daha yazının okumayı anlamayı zorlaştıran, özensiz, büyük harf küçük harf eksiklikleri, imla hatalarına hiç değinmiyorum) cevap alamayınca ''Sanirim cok zor bi soruydu, bilseydim kestirmeden kolay sorardim'' esprisini patlatıp insanların hiç bir karşılık beklemeden ve üşenmeden bilgi paylaşımı yapmasını beklemek, hayatın gerçekliğiyle çelişen bir yaklaşım.
Ki forumda kimse tarafından cevaplanmayarak gerekli karşılığı bulmuş.
Evet,haklisiniz küçük harf, buyuk harf, imla hatalari vs..sanirim soruyu duzgun soramamisim, zor bir zaman geciriyorum, sanirim bundan dolayi dogru dusunup yazamiyor olabilirim.Kusura bakmayin ozur dilerim.