1999/2004 senesinde daire olarak kullandigim ve o seneler icinde Binada kacak elektrik kullanildigini duydugum halde Her T.C Vatandasi gibi abonelik alip ,ancak o yillar icerisinde bagimliligi a bagli psikolojik tedavisi gordugum ve 2004 yilinda tasinirken aboneligimi iptal etmedigim soylemek isterim..Ocak 16 si itibari ile bogazici elektrik adi ile muhattab olan kendime 7 gun icerisinde enyakin isletmelerine basvurmami ve gerekli olan borcun odenmesini yazan bircok maddeden olusan Agir hukumleri blunan bir kagit aldim.tc kimlik ve abone numarasini online olarak teyid ettigimde aslen Baskasinin uzerine kayitli gozuken (2015 senesinde kontrol) 5.000 tl lik borcun 26580 tl olarak borc kesildigni okudum..Normalde 2007 den buyana devlet tarafindan teyid i yapilmis yesil karti bir vatandasim.Uzerimde durumumdan dolayi ne bir mal nede bir gelir teyid i bulunmamakta..1999/2004 Tarihli abonelik ile ilgili bu gune kadar ne bir yazi ne bir dokuman oturdugum hicbir ikamet adresine gonderilmemistir..Bu konuda sizden YARDIM ISTIYORUM.Cok Magdur ve ne yapacagini bilmez haldeyim..Cok caresizim...Aciz vesikasi mi alinmasi gerek bunun icin ne yapmaliyim?haciz edilecek esyalar borcu kesinlikle karsilayacak nitelikte degil..Cevabiniz icin Simdiden..Cok tesekkur ediyorum..