Babam bana hakaret ediyor .
Merhaba , 18 yaşında öğrenciyim . Annemle babam ben 2 yaşımdan beri ayrılar ve velayetim annemde . 18 senedir babamla görüşmüyorum . Kendisi görmek için hiç bir adım atmadı ve farklı bir şehirde yaşıyor . 2011'den beri sosyal paylaşım sitesinden saçma saçma mesajlar atıp duruyor ve artık bu sene mecburiyetten cevap vermek durumunda kaldım . Başlarda yakınlaşmak istedi , sana değer veriyorum falan dedi ve ben de saygılı bir şekilde konuştum bunca sene beni görmek istememesine rağmen . Ama ben ona fazla sıcak davranmadığım için her gün bana hakaret etmeye başladı bense sarhoş olup yazdığını bildiğim için hakaretlere cevap vermedim . Cevap vermediğim için benle dalga mı geçiyorsun dedi ve anneme hakaret etmeye başladı . Bana ağza alınmayacak hakaretler etti . ( Benim oğlum değilsin , DNA testi yaptır türünde şeyler ) Babamdır dedim 18 sene sonra bir şans verdim ama o şansı kendi oğluna gayri-meşru diyerek harcadı . Ben bu adama hakaret etmedim acaba bu yazışmaları delil gösterip babamı mahkemeye verebilir miyim ?
Cevap: Babam bana hakaret ediyor .
Evet savcılığa şikayette bulunabilirsiniz.
Avukat lazım mı ? Prosedür nasıl işliyor hiç bir bilgim yok . Tam olarak ne yapmam gerek
Savcılığa hitaben dilekçe yazıp olan biteni anlatmak gerekiyor avukat şart değil masrafı da yok.
Küfürlerin delillerini sunmam gerekiyor mu ? Facebook üzerinden edildi küfürler .
parasını yerken iyi hareket edince mi sorun oluyor savcılıga sikayet etseniz bile kovuşturmaya yer olmadıgı kararı verilir. böyle hayırsız evlatlar var işte
Alıntı:
gizem1993 rumuzlu üyeden alıntı
parasını yerken iyi hareket edince mi sorun oluyor savcılıga sikayet etseniz bile kovuşturmaya yer olmadıgı kararı verilir. böyle hayırsız evlatlar var işte
Nereden biliyorsunuz parasını yerken iyi olduğunu, beraber mi yediniz???