Iyi aksamlar sayin arkadaslar benim soyle Bir sorum olacakdi.
benim uuusturucu esrar maddesi kullanmak sucundan iki ayri dosyam vardi Bir tanesinden denetim ve serbestlik karari aldim ilk testim de madde kullandigim tespit edildi ve ameteme gonderildim amatemde bana verilen test programinda hepsini temiz verdim ve sadece ayda Bir sefer imzalara giderken yurt disina Ciktim geldigim de havalimaninda yakalanip hakim Karsisina cikdim hakim bana tedaviyi yarida buraktigim icin dosyami kapatip mahkemeye gonderecegini soyledi Ve ben olsaydan sora tamamen evlilik sebebi ile yurt disina yerlestim. Bugun de E-Devlet Sifresi alip mahkemelerime bakayim dedim E Devlet sitenize mahkeme dosya sorgulama yaptim sorgulamada Dava Listesi
Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır.
Diye sonuc cikti benim sorum bu tur dosyalarI suclari E devlet den goremiyor muyum veya sorgulamayi yanlis yerden mi yaptim yada davalar kapanmis ola bilirmi. Arkadaslar yardimlariniz icin simdiden cok saolun lutfen yardimlarinizi bekliyorum
- - - Updated - - -
Sayin hukuk cu arkadaslar yardimlariniza bilgilerinize cok ihtiyacim var simdiden emegi gecen butun Herkese tesekkuru borc bilirim saygilar