Sahibinden.com sitesinde dolandırıldım
Sahibinde.com sitesinte bir üye ile takas için anlaştık kargoları aynı günde yollicaktık ancak benim yollamama rağmen karşı taraftaki satıcı ürünü yollamadı bahaneler uydurarak ertesi gün yollayacağını söyledi ben bekledim ertesi gün yolladı ama boş kutu çıktı şimdide beni oyalıyor hergün yollicam diyip oyalıyor bu adamdan nasıl şikayetçi olabilirim cezasını çeksin istiyorum bende 4 tane cep telefonu numarası var hepsini kaydettim,işyeri adresi var benm gönderdiğime dair dekont duruyor ptt kargo dekontu, kargo takip numarasını girincede alıcının kargoyu aldığı görülüyor sahibinden.comdaki mesajlar duruyor ve telefon konuşmalarını avedan bulup getirsem lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.
Cevap: Sahibinden.com sitesinde dolandırıldım lütfen ne yapmam gerekti hakkında yardım eder misiniz ?
Boş kutu çıktığına dair korgo görevlisiyle tutunak tutmadıysanız pekala ben ürünü gönderdim diyebilir.Onun da elinde gönderime dair(kargoyla gönderdiyse) dekontu duruyordur.Bağlı bulunduğunuz karakola yada savcılığa giderek şikayette bulunun ne çıkar şu dakikada tahmin etmek zor.
Cevap: Sahibinden.com sitesinde dolandırıldım lütfen ne yapmam gerekti hakkında yardım eder misiniz ?
Bu tür dolandırıcılık iddialarında savcılıklar tarafından hukuki ihtilaf (alacak verecek meselesi) gerekçesiyle takipsizlik yazılmaktadır. Yine de denemekten zarar gelmez ama...
Cevap: Sahibinden.com sitesinde dolandırıldım
Arkadaşlar kargo geldikten sonra bana attığı mesajlarında dsana güvenemediğim için yollayamadım dedi şimdide hergün ertesi gün yollicam diyo