Cevap: Haklı mıyım ? Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Seçimlik haklarınızdan hangisini kullanacağınızı belirtmezseniz ücret iade veya yenisi ile değişim yapmazlar. Tamirini yapıp gönderirlerki buda seçimlik haklarınızdandır. Firma müşteri hizmetlerine e mail çekin 4 defa aynı arızadan servise gittiğini ve seçimlik haklarınızdan hangisini kullanmak istiyorsanız belirtin. Cevap gelmez yada olumsuz cevap gelirse. TShh ne başvuru yapın. Bilirkişinin raporuna göre heyet karar verir.
Konuştum firma yetkileriyle daha önce sorun tespit edilemedi dediler değişim olmaz dediler bende tüketici haklarına başvurcam dedim siz bilirsiniz dediler tele sevisi aradım sıvı teması var dediler 5. de bundan önceki 4 defada öyle bişe çıkmadı ben sorunun videosunu gönderince sıvı teması var diyorsunuz önceden 4 defa gönerdim zaten dedim aynı şeyi tekrarlayıp durdular artist artist konuşuyorlar azarlıyorlar insanı resmen haklıymış gibi zoruma gitti TSHH ye başvurcam sıvı teması diyorlar o sorun yaratır onlar haklı çıkar bişe yapamazsam içime batar
Tshh ne başvurmaktan başka yapacağınız bir şey yok. Sıvı teması olmadığından eminseniz hakkınızı arayın.
herhangi bişe dökülmedi sıvı teması olsa çalışmaz sanırım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim saolun