Superonline üyelik iptali
Merhabalar siteye yeni kayıt oldum konuyu nereye açacağımı bilmediğimden burada açtım.siz bilirkişilerden bir konuda yardım almak istiyorum,4-5 ay önce ttnet den superonline a geçiş yaptım ama şimdiki aklım olsa kesinlikle böyle bir hataya düşmezdim.aslında bir aya kadar internet bağlantım fena değildi onda da haftada 2-3 kez 3-4 saat süren kesintiler oluyordu;ama son bir aydır haftada 50-60 kez bağlantı kopması yaşıyorum şu anda da kesik internetim bu yazıyı telefondan bağlanarak yazıyorum.sorum şu eğer ben sağlıklı hizmet alamadığımdan ötürü üyeliğimi iptal ettirsem karşılığında bir bedel öder miyim bu konuda ne kadar hakkım var çünkü artık kesintilerden dolayı internette işlerimi halledemez oldum müşteri hizmetlerini de her aradığımda bölgesel bir sorun var diyip işin içinden çıkıyorlar halbuki alakası yok yan mahallede ablamlar oturuyor onlar böyle bir kesinti yaşamıyorlar.yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Superonline üyelik iptali
İptal karşılığında bedel ödeyip ödemeyeceğinizi imzaladığınız ve sizde bir kopyası bulunan sözleşmeyi okuyarak öğrenebilirsiniz. Bu sözleşme sizinle müzakere edilmeden hazırlandığı ve bütün şartlar Superonline lehine tesis edildiği için için kanaatimce pek fazla bir kıymet taşımamaktadır. Siz y a z ı l ı olarak başvurup durumu anlatarak müşteri hizmetlerinden aldığınız cevapları ve kesintiler yüzünden bu hizmetten yararlanamadığınızı bildirdiniz mi? Bildirdiniz ise, makul bir süre içinde y a z ı l ı olarak bir cevap verdiler mi? Vermedilerse veya verdiler ama saçma sapan bir cevap verdilerse sözleşmeyi iptal ettiğinizi y a z ı l ı olarak (tercihan noter kanalıyla) kendilerine bildirir ve tahsilat için yasal yollara başvururlarsa siz de hakem heyetine başvurabilirsiniz.