İcra takibine itiraz ettim durum ne olur
Herkese kolay gelsin. Bana icra takibi acildi ve bana daha teblig edilmeden e devletten gorur girmez itirazda bulundum durdurulmasi icin fakat avukatlik burodan surekli arayarak beni rahatsiz etmekteler taciz ediyorlar.
Suc duyurusunda bulunmustum yine bulunacagim fakat bu dosyalar kac gunde sonuclanir?
Cunku amerikaya gitmeliyim egitom icin bu cikista sikinti olurmu?
Simdiden tesekkurler
Cevap: İcra takibine itiraz ettim durum ne olur
Gün değil aylar hatta yıllar sürebilir itirazınızı kaldırmak için dava açabilirler yurt dışında olunca haberiniz olmaz karara bağlanır kazanırlarsa haciz vs işlemler olur.
Tesekkurler Engin bey ben yabanci uyrukluyum yasayi bilmiyor diye dusunceye dayanarak her gun rahatsiz edilmekteyim. 2.kez suc duyurusunda bulunsam bunlarda uzun surermi? Tesekkurler
Alıntı:
samu rumuzlu üyeden alıntı
Tesekkurler Engin bey ben yabanci uyrukluyum yasayi bilmiyor diye dusunceye dayanarak her gun rahatsiz edilmekteyim. 2.kez suc duyurusunda bulunsam bunlarda uzun surermi? Tesekkurler
Ne suçu , ne duyurusu?
Hakkınızda yersiz olarak icra takibi mi başlatıldı?
Erdogan bey kpnu su ki;
Ben 05/09/2014 tarihinde dil kursuna kayit yaptirdim aksama anlasmanin icerigini okudum fakat full benim imzam kurumun ne imzasi nede kaşesi var ben arayarak iptal etmek istedim fakat yetkili yok diye oyaladilar ve gorusturmesiler. Daha sonra kuruma ugradigimda belge istediler iptal icin getiremeyecigimi belirtince benden belgeyi getirme 600 TL getir dendi bende vermedim. Daha sonra avukatliktan arayip rahatsiz ettiler tehdit,hakaret ettiler bende suc duyurusunda bulundum.Surekli arayip artik taciz ediyorlar. İcra actik gel ode kapatalim dediler bende kabul etmedim icra actiysaniz dosya nosubu verin deyince no vermediler ode diye bende israr edince acmislar bende durdurulmasi icin dilekce biraktim(itiraz). Fakat hala aranarak rahatsiz edilmekteyim ve para istemekteler bunu şikayet etmek istiyorum ve baroyo da dava acilirsa ne kadar surer?
yurt dişina cikacagim engel olur mu?
TESEKKURLER
Dil kursuna kayıt yaptırdınız, kursa gitmediniz, ve parasını ödemediniz durumundasınız yani. Ödemediğiniz için de icra takibi başlatılmış, ona da itiraz ettiniz öyle mi?
Suç duyurusunda bulunabileceğiniz bir durum yok, eğer telefonda vs. hakaret etmiyorlarsa, borcunuzu ödeyin diyorlarsa .
Evet icraya itiraz ettim. Telefondan arayip hakaret ediyorlar tehdit. İcraya verilmis yasa ne gerektigini karar verir diyorum fakat hala beni rahatsiz ederek odeyin diye ariyorlar