Hakaret,Tehtit,haneye tecavüz ve iftira
Evimizin yakınında bulunan bir restoran sahibi ve eşinden davacı olmak istiyorum.
Konu:Bir süre önce bir bayan arkadaşımı bahsedilen restoranda yardımcı personel olarak işe girdirdim,ve bir süre sonra restoran sahibinden sözlü yazılı iltifatlar almaya başladım,ve karşılık vermedim eşi ve ailesinin yanında bile bana jestler yapıyor ve iltifatlar bulunuyordu ve bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim.Arkadaşımda işten ayrılmış başka bir işe başlamıştı.fakat selam veriyorduk eşi ve kendisine arada kötü bir durum yoktur arada sohpet ediyorduk.2gün önce gece kızım rahatsızlandı ve bir iki yeri aralıkta sonra aklıma bu kişiler geldi ve aramak zorunda kaldım bizi hastaneye götürmeye için ve bu iş yeri sahibinin eşi kıskançlık cinneti geçirip evime baskın yaptı ben ne olduğunu anlamadım ve kızımı kullanarak eşiyle görüşmek amacım olduğunu söyledi ve hakaretler etti bu esnada arkadaşımda yanımdaydı ve daha sonrasında bu iş yeri sahibinin beni arayarak tehtitlerinleee savurdu ve ağza alınmayacak hakaretler etti.benim çalıştığım iş yerine gidip orda rezalet çıkaracağını evimi yakacağını oturduğum binaya beni farkı tanıtacağını söyledi.telefonuma attığı mesajlar kayıtlı ve daha sonrasında evimin kapısını çalıp açmayı söyledi zor kullandı ve evime girdi.kısacası bu kişilerden şikayetçi olmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir? Teşekkürler
Cevap: Hakaret,Tehtit,haneye tecavüz ve iftira
ben daha felaketine maruz kaldım polis bana mesajlar bos dedi ama savcı niye sildin dedi adaleti okuma yazma bilmeyenler yonetiyo
Cevap: Hakaret,Tehtit,haneye tecavüz ve iftira
Muhtemelen karşı taraf da sizin için bir çok suçlamada bulunacaktır.Kızınız hasta ise biner bir taşıta/taksiye hastaneye gidersiniz.Gece geç saatlerde evli ve daha önce aranızda bahsettiğiniz şeyler olmuş bir kişiyi aramanız pek mantıkla bağdaşmıyor.Eğer olayı hukuka taşımakta bir çekinceniz yoksa bağlı bulunduğunuz karakola veya savcılığa giderek elinizdeki tüm verilerle şikayetçi olunuz.Ancak dediğim gibi karşı tarafında olayı anlatımı muhtemelen sizin anlatımınızdan çok çok farklı olacak, onlarda bir çok suçlamayla sizden şikayetçi olacaktır(eşimle ilişkisi var, geç saatte aramalar yaparak huzur ve sükünumuzu bozdu, iftira attı vs.).Kolay gelsin.