Kararım bozuldu ne yapmalıyım?
İdare mahkemesinde kazandığım dava danıştaya gitti 2 ay içinde karar çıktı ve karar bozma yönünde şimdi ben karar düzeltmeye başvuracam ama nasıl yapmam mantıklı olur.Direkt danıştaya elden mi götürmeliyim karar düzeltme dilekçesini yoksa idare mahkemesine mi vermeliyim? Çok hızlı hareket etmem lazım o yüzden bana bi akıl verebilicek olan varmı
- - - Updated - - -
İdare mahkemesi davayı yenden göreceği için karar düzeltme dilekçemi görmeleri mantıklımı
Cevap: kararım bozuldu ne yapmalıyım
koca forumda cvp verecek kimse yokmu ya
Merhaba Yargıtaydaki dosyanın zaman aşımı 5 sene mı? benim eşimin 2007 yılının 8.ayı başlayan davası 2009 yılının 7.ayında karara bağlandı ve dosyaya temyize gönderdik.ama Yargıtay'dan daha on beş yirmi gün önce geldi ve tutuklandı. Aradan 6-7 yıl geçti . olay tarihinde 18 yaşındaydı ve ilk ceza evine girişi.3 sene 6 ay tatarı var. bana yardımcı olursanız sevinirim. Karar düzeltme yapılabilir mi
BİRDE babamin denetim serbestligi var di 4 ay kaldi.Simdi baska bi cezasi geldi 18 ay.Alti ayini para cezasina cevirdikten sonra 12 ayi denetimlige giriyo.kalan dort ayla beraber bu yeni denetimligi ayni anda bitirebiliyo mu.yoksa kalan diğer ayi icerde mi geircick.cvp verirseniz sevinirim
valla ablacım yardımcı olmak isterdim ama konunuzlu ilgili pek bilgim yok.