Para iadesi almam ne kadar sürer?
Öncelikle herkese merhaba,
Telefondan yaziyorum. Yazim hatalari icin ozur dilerim. Arizalanan notebookum 20 is gunu suresince tamir edilmeyince tüder araciligi ile dava actim.(2 temmuz tarihinde) Eylul ayinda bana kararin geldigi soylendi. Kendim ugrasamayacagim icin tuder'in avukatina vekalet verdim. (17 eylulde) icra takibi baslattiklarini soyleyip 2 ay icinde paranin elimde olacagini soylediler. 1.5 ay once ugradigimda ibanimi verdim. 1 hafta once herhangi bir islem olmayinca dernege tekrar ugradim. Numarami biraktim beni arayacaklarini soylediler. Fakat hala ses seda yok. Kurumun beni oyalama sansi var mi ? Yoksa davalar bu kadar uzun mu suruyor. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Cevap: Para iadesi almam ne kadar sürer?
Notebook bedeli ne kadardı?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Notebook bedeli ne kadardı?
1.404 Tl urun fiyati
Bu bedelde ürün için dava falan açılmaz. Ürün fiyatı nedeni le Tüketici sorunları hakem heyeti görev alanına girer. TSHH ne başvuruyu kendiniz yapabilirdiniz. Karar çıktıktan sonrada icra işlemleri için avukata verebilirsiniz. 17 Eylülde icra işlemi başlatıldıysa paranın şimdiye kadar çoktan gelmiş olması gerekirdi. Bencede oyalanıyorsunuz.
- - - Updated - - -