Adlİ tip raporu nasil alinir?
Bir kavga sebebinden dolayı burnum kırıldı. Acilde yapılan işlemlerden sonunda burnumda şekil bozukluğu ortaya çıktı. Ameliyat olmam gerekicek bunun giderilmesi için. Darp eden kişiye dava açılması için izlenilecek yol konusunda bilgi almak isterim ayrıca adli tıp raporu nasıl alınır? olaydan 10 gün geçti.
Cevap: Adlİ tip raporu nasil alinir?
kavga anında olay mahallina polis veya jandarma geldiyse ve şikayetçiyim dediysen süreç başladı zaten. yine kavgadan sonra adli rapor aldıysan şimdilik yeterli. ameliyat vs olursan aynı sebebten ötürü ilgili ameliyat notu reçete epikiriz gibi belgeleride ibraz edersin davanın seyri esnasında.
Polis ve jandarma yoktu. Tektim ve direk hastaneye gittim. Darp raporu mevcut yeterli olur mu ? Adli rapor yok
Adli olay olduğu için hastane polisi gelmiş ve ifade almış olmalı zaten.
Herhangi polis gelip ifademizi almadi ne yapmam gerekir
10 gün önce kavgada burnun kuruldı hastaneye gittin darp raporu aldın. ama hastane polisi ifadeni almadı ?
doktorlara ne dedin muayene olurken. darp dediysen ifadeni almak zorunda hastane polisi. ayrıca niye olay günü gidip şikayetçi olmadınki.
Olayın kavgadan oldugunu belirttim elımde darp raporu var fakat kımse gelmedı gece 12 gıbıydı hastane yogundu. oraya buraya kosturmaktan o an aklıma gelmedı. Sikayetci olmak ıcın polisi gittim polis suratımıza bıle bakmadı. Kısacası adli rapor elımde yok.