2.5 sene hapis cezası aldım, ne kadar yatarım? sabıka kaydım temiz idi. kaç ay yattıktan sonra denetimli serbestlik hükümlerinden yararlanabilirim
Printable View
2.5 sene hapis cezası aldım, ne kadar yatarım? sabıka kaydım temiz idi. kaç ay yattıktan sonra denetimli serbestlik hükümlerinden yararlanabilirim
bilen yok mu? 8 ay mı 2 ay mı?
Verilen cezadan koşullu salıverilme süresi (şartla tahliye) çıkarıldığında YATARI: 1 YIL 8 AY 1 GÜN HAPİS cezasıdır.
Sonuç ceza 1 yıldan fazla olduğundan 5275 Sayılı Kanunun 105/A maddesi gereğince sanık denetimli serbestlikten doğrudan yararlanamaz.
Sanık 0 YIL 8 AY 1 GÜN HAPİS cezasını ceza infaz kurumunda çektikten sonra denetimli serbestlikten yararlandırılarak serbest bırakılır.
teşekkürler.
ben suç işlemedim kardeş. yargıda verilen her karar doğru mu oluyor. iftiraya uğradım. sarkıntılıktan ceza aldım. kamera görüntüleri, deiller ve tanık beyanları tamamen beni doğruladığı halde ceza aldım. düşün artık
Yok kardeşim ben sana birşey demedim.
Ben başkası için bir suçu merak ettim. Ben kimimki seni yargılayayım. Sende sabret .
Birisi bir polisleri darptan dolayı denetimli sernestlikten faydalandılar ve suçları para cezasına çevrildi. Bu kişiler şimdide beni darp ettiler bende savcılığa darp ve tehditten dolayı suç duyrusunda bulundum.
Bundan sonraki süreçleri nasıl işler diye merak ediyorum. Hepsi bu.
iyi aksamlar Yargıtay'daki dosyanın zaman aşımı 5 sene mı? benim eşimin 2007 yılının8.ayı başlayan davası 2009 yılının7.ayında karara bağlandı ve dosyaya temyize gönderdik.ama Yargıtay'dan daha on beş yirmi gün önce geldi ve tutuklandı. Aradan 6-7 yıl geçti . olay tarihinde 18 yaşındaydı ve ilk cezaevine girişi.3 sene 6 ay yatarı var. bana yardımcı olursanız sevinirim. Karar düzeltme yapılabilir mi?
cvp bekliyorum lütfen acil