Cevap: Şüpheli resim yayınlama
Değerli Hukuk severler, Yeni yılınız mutlu ve esenlik dolu olsun, Tabiki burada herkes gönüllü ve yardım amaçlı yazıyor,kimse maaş alarak değil, insanlık adına yardım ediyor ve benim ricam 102 kişi okumuş benim sorumu, eğer bilgisi olan varsa kıymetli vaktini ayırıp bilgi verirlerse mutlu olurum, saygılarımla
Ne yapacağınızı söylemişler işte. Bir tekzip metni hazırlayın, mahkemeye başvurun, bu metnin yayınlanması kararının alınmasını isteyin. Yoksa siz tazminat almak için bir yol mu arıyorsunuz? Eğer öyleyse onu da açıkça sorun.
Sayın Engin bey zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, ancak benim talebim tazminat falan değil, benim sormak istediğim şey şu (açıkca soruyorum) Mahkeme ile uğraşmak istemiyorum, mahkeme olmadan bu linki kaldırtmak istiyorum ve bundan dolayıda o gazeteyi tekrar arayıp "Siz hakkınız olmadığı halde resmimi hiçbir flulaştırma olmadan kullanmışsınız, sizi mahkemeye versem ceza alırsınız ben mahkeme olmadan bu linki kaldırmanızı istiyorum" demek için soruyorum
* Bir gazete bir şüphelinin resmini tam ve olduğu gibi kullanabilirmi?
bunu sormak istemiştim
Saygılarımla