İyi günler,
Adresi bilinmeyen yurtdışında yaşayan kat malikine nasıl tebligat yapılır, nasıl mahkemeye verilir.
Printable View
İyi günler,
Adresi bilinmeyen yurtdışında yaşayan kat malikine nasıl tebligat yapılır, nasıl mahkemeye verilir.
Bende de durum tam tersi bende 3 kişiyi mahkemeye verdim ama yurtdışına çıkacağım :/
Merhaba ben yurtdısında bırıne 5 yıl once para verdim bankadan gonderdim dekont elimde ama 5 yıldır beni oyalıyor, hukuki ne yapabılırım tesekkurler
- - - Updated - - -
Yani elimdeki dekont ile avukata basvurabilir miyim
Dekontta açıklama alanında ne yazıyor?
Dava edersiniz, TR deki adreslerine tebligat yapılır, iade gelirse konsolosluğa yazı yazılır ki yurt dışında yaşayan vatanaşlarımızın konsolosluklarda genelde adresleri bulunur.
verdiğiniz parayı borç olarak kanıtlamanız gerekmekte olup ancak somut bir delil elde olup sonrasında alacaklı davası acabilirsiniz , ancak elinizdeki dekonttun içeriği nedir yani parayı ne şekilde gönderdiniz dekontta ne yazıyor ?
dekonttaki özel bilgilerinizi kapatarak resim olarak buraya koyarsanız daha net cevap alabilirsiniz.
Ayrıca bir konunun içine ayrı bir konu sormayınız ve sitedeki kurallara riayet ediniz....