Ölen kiracımın oğlunu nasıl tahliye edebilirim?
Dİyalİz hastasi kİracimin 07-07-2014 kontrati doldu
hasta olduĞu İÇİn Üzmeyİm dİye kontratta israrci olmadim (ÇÜnkÜ durumu hİÇ İyİ deĞİldİ ÖlÜmÜnden Önce)
3 ay Önce vefat ettİ . Eve gİttİm oĞlu evİ boŞaltamam dedİ İlk kİrayi elden aldim 2. Kİrayi bankaya ayin 20 nde yatirdi 3. Kİrada bugÜn ayin 26 si hala yatirmadi aramizda sÖzleŞme yok
faturalar benİm ÜstÜme
bİ arkadasim Örnek 13 tahlİye davasi aÇ dedİ ama sİz hukukÇu arkadaŞlardan bİlgİ almak İsterİm
not: Kİra 525 ama yazili deĞİl. GeÇen ay aİdat + kİra 595 banka hesabima yatirdi dekontu var.bu ay aİdat 100+ geÇen ay 40 tl eksİk yatirmiŞti+ 525 kİra toplam 665 lİra
20 gÜndÜr yatirmiyo telefon ve mesajlarima cevap vermİyo
ne yapmaliyim teŞekkÜrler:'(
Cevap: ***Ölen kİracimin oĞlunu nasil tahlİye edebİlİrİm?***
LÜtfen bİr akil verİn Çikmazdayim
Aboneliklerinizi kapatın yeni abonelik almak için kontrata ihtiyaç var yapmazsınız abonelik alamaz mesela. Ya da Kiracınız olarak kabul edip ihtarname yollarsınız noterden eksik ve geç ödemeler ödememeler için. Yıl içinde iki defa ihtar yerse tahliye sebebi olur iki ihtar arasında otuz gün süre olmalıdır.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Aboneliklerinizi kapatın yeni abonelik almak için kontrata ihtiyaç var yapmazsınız abonelik alamaz mesela. Ya da Kiracınız olarak kabul edip ihtarname yollarsınız noterden eksik ve geç ödemeler ödememeler için. Yıl içinde iki defa ihtar yerse tahliye sebebi olur iki ihtar arasında otuz gün süre olmalıdır.
Sayın.AV.Engin oğuz bey benimde kiracımla aynı şekilde sorunum var. toplu yaşam kurallarına uymadıkları için kendilerine evi boşaltmalarını söyledim daha çok çirkinlik yapmaya başladılar 23 aralık günü gündüz eşimin üzerine yürümüşler eşim karakola gidip yazılı ifade verdi EVDE Güvenlik kamerası var 24 sat kayıt yapıyor. Elektirik ve Su Abonelikleri benim üzerimde evde Kiracı Otururken Abonelikleri iptal etmek suç sayılmaz mı? . 1 yıldır evdeler parayı hep elden verdiler karşılığındada hiç bir şey almadılar? Kiracıyı nasıl çıkarabilirim
Abi asıl başkası adına olan elektiriği suyu vs kullanmak suçtur hiç elektirik su faturası üzerinde en altta yazan küçük uyarıları okumadınız mı :)
engin bey öncelikle çok teşekkür ederim
Peki abonelikleri kapattım adam benden daha önce hesabıma para yatırdıya (aramızda yazılı olmayan bir sözleşmenin ispatı değilmi) ben kontratı vermedim bu kıracıyı haklı yaparmı bu sefer biz haksız duruma düşmeyelim
avukat bey ihtarname yollamak istesem
1)yazılı bir şey yok kime hangi kira bedelinden ve hangi ödeme tarihinden belirterek yollayacağım
2)örneğin kira 525 aidat 100 ufak tefek 40 tl felan bakiyeleri var bunları nasıl ispatlayacağım (geçen ay 595 tl yatırdı dekontta bu yazıyor)
Aranızda kontrat varsa verin şifahi sözleşmeyle abonelik açabiliyorsa açsın benimki fikir yine naçizane fikir olarak babasının kontratındaki sürelere uygun şekilde şifai sözleşmeye dayanarak ihtar yollayabilirsiniz ödediğini ispat külfeti ona aittir.
engin bey annesini adına mı ikamet adresine mi ihtar yollamalıyım (şuan oturanın tam adını bilmiyorum ama dekonttakı tc si var)
oğlu adına noterden ihtar çektik
elektrik suyu kestık bakalım nolcak