Cevap: Adıma hat çıkartılmış
Hat sahibi olarak siz de taraf olmuşsanız durumu olduğu gibi anlatıp savunma yapacaksınız siz de şikayetçi olabilirsiniz tabi.
Peki Sayın Av. Engin Bey karakola gittiğimde bir cep numarası söyediler.Bu senin mi diye bende yok dedim. Polis memuru imza örneği aldı. incelemeye gönderdi.İfademde numara bana ait değil hiçbir şekilde kullanmadım.davacı kişiyi tanımıyorum gibi ifadeler var sadece bu telefoncunun yaptığı akşam aklıma geldi çünkü aradan 5 ay gibi bir süre geçmişti yani ifademde bu olay yazmıyor ne yapmalıyım.Birde bu kötü niyetli kişiler kimlik bilgilerimi ele geçirdi benim hakkımda başka iş çevirmemeleri için önlem alabilir miyim ?
İfadenizde yer almayan hususlar varsa ek ifade verebilirsiniz yeni kimlikler dağıtılıyor takip edin değiştirirsiniz.
Size,ilginiz ve değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Karakola gidip ek ifade vereceğim.Gsm şirketini arayıp adıma açık böyle bir hat varsa kapattırmalımıyım sonra borç gelmesin ?
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Heralde yani :)
Sayın Av. Engin Bey konuyla ilgili ek ifade verecektim karakoldaki ilgili memur ilk ifademin savcıya gittiğini tekrar çağırılacağımı söyleyip almadılar.Bende konuyu savcılığa müracat edip olan biten ne varsa bildirdim.Savcılık şimdi evraklarımla hattı çıkardığını düşündüğüm kişiyi sorgulayacak bu noktada yapmam gereken başka bişey varmıdır ? Süreci nasıl takip edebilirim. Sadece posta yoluyla çağırıldığımda gitmem gerekir ?
Saygılarımla