Merhabalar. GSM Operatöründen sözleşmeli tablet aldım. Tamir süresinden dolayı dava açtım ve kazandım. 15 günlük itaraz süresi bittikten sonra Türkcele gitmem gerekirmi yoksa direkt icra Müdürlüğünemi gitmeliyim. Teşekkür ederim.
Printable View
Merhabalar. GSM Operatöründen sözleşmeli tablet aldım. Tamir süresinden dolayı dava açtım ve kazandım. 15 günlük itaraz süresi bittikten sonra Türkcele gitmem gerekirmi yoksa direkt icra Müdürlüğünemi gitmeliyim. Teşekkür ederim.
Önce Turkcell e bir sormanız her iki taraf için de daha kolay. Ama işi yokuşa sürerlerse o zaman icraya gitmek gerekecek.
Firma size eziyet etti ise İcra işlemi başlatın, etmedi ise direkt firmaya gidin.
Slm iyi geceler konuyla ne kadar ilgili bilmiyorum ama dava kazanma konusu görünce buradan sormak istedim benim temyiz de bi dosyam vardi 3 yildir yaklaşık hafta basindan beri postalandi yaziyor sonucunda
İlgili Yargıtay Dairesi : Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı
Esas Numarası :
Tebliğname Numarası : 11 - 2011/88154
Savcı İstem :
Geliş Tarihi : 11/02/2011
Mahkemesi : Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi
Mahkeme Esas Numarası : 2010/64
Mahkeme Karar Numarası : 2010/163
Mahkeme Karar Tarihi : 30/11/2010
Savcılık Esas Numarası : 2010/1265
Savcılık Tarihi : 12/01/2011
Dava/Suç Türü : Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma
Durum : Postalandı
İlişkili Dosya Listesi : 15. Ceza Dairesi - 2013/3979
Dosya Sonuç Bilgileri
Karar Numarası : 2014/20292
Yargitay Kararı : DÜZELTEREK ONAMA
Karar Tarihi : 03/12/2014
Dosya Kapatma Tarihi : 18/12/2014
Mahkeme Yargıtay Kararını Kayıt Tarihi :
Yaziyor ne yapmam gerek tebligmi beklemem gerek yoksa buradaki mahkemeye gelmiş midir tebliğ
Yargıtay kararının size tebliğ edilmesini bekleyebilirsiniz aceleniz varsa bir hafta, on gün sonra gidip kalemden de isteyebilirsiniz.
Tableti aldığım şubeylemi yoksa Turkcell'lemi görüşmeliyim
Davayı kime açmıştınız?
Şubeden (Turkcell Tim) aldım. Şubenin adı geçiyor.
O halde oraya gitmeniz uygun.