mahkeme kararına itiraz nasıl yapılır.dilekçemi yazılır.nasıl yazılmalıdır
drseda07@gmail.com
Printable View
mahkeme kararına itiraz nasıl yapılır.dilekçemi yazılır.nasıl yazılmalıdır
drseda07@gmail.com
Bazı kararlara itiraz süreci bazı kararlarada temyiz süreci vardır. Sizin konunuz nedir. Hak kaybına uğramamak için bunu bir avukata yazdırmanız menfaatinize.
temyiz herhalde.haklı olduğum halde aleyhime karar verilmesine
İyisi mi siz bir avukatla görüşüp olayı ayrıntılarıyla ona anlatın, dilekçenizi nominal bir bedel karşılığında o yazar. Ama ille de ben yazacağım derseniz, hiç bir bilgi vermediğiniz için size verilebilecek en iyi tavsiye "haklı olduğum halde aleyhime karar verilmiştir, itiraz ediyorum" yazan bir dilekçeyi mahkemeye vermeniz olabilir.
Temyiz süreleri vardır ve bu süreler çok kısadır. mahkeme tütüne görede değişir. Önce süre tutum dikelçesi verip gerekçeli karardan sonra Temyiz dilekçesi yazılmalı. Fakat neden temyiz ettiğinizi vs için gerekçeler ve kanuni dayanaklar olması gerekirki haklı olduğunuz anlaşılsın. İtirazı usuldenmş esastanmı yapacaksınız? bunlar önemli Bu nedenle 2 kelime açıklama ile bu konu cevaplanmaz.
avukat bulsam başvurucam.dağ başında yaşıyorum 2 dk adliyeye başka ilçeye gidip gelicem anca.oyüzden kendim halletmem lazım.
Soruyu yazcak yeri bulamadım. Lütfen ilgili yere taşıyıp cevap rica ediyorum.
1999 Yılına ait olan ve O zamanlar Telsim adındaki işletme biZe 15 ay önce icra müdürlüğü aracılığla tebligat gönderiyor ve kabul etmedim, geri gönderdim postacıyla. Çalıştığım avukatıma durumu anlatıp dilekçe yazdı bize ve adliyeden gönderdik posta yoluyla.
Şimdi bi kaç gündür aramaya başladılar. Zaman aşımından ve gönderdiğimiz dilekçeden haberleri olmadığı tavrıyla 'aa öyle mi pardon' deyip telefonu kapatıyor. Toplu atılan Mesajdan attılar ödenmesi için. Nedir bu yapılan anlatırsanız çok memnun kalıcaz. Geçen 15 senede farklı illerde ikamet ettik ve bize hiç tebligat gelmedi. Oysa şuanda kullanmış olduğumuz hat 15 Yıldır aynı numara yani bana ulaşabilirlerdi şuanda ulaştıkları gibi..
Her aradıklarında haklısınız gelin borcumu ödeyeyim deyin ve size en yakın karakolun adresini verin, bu adresin de bir karakol olduğunu belirtin. Önceden karakol başkomiserine de durumu anlatın ki gelirlerse kimse şaşırmasın.
Cevabınız için teşekkür ederim ama daha elle tutulur ne söylenebilir. Almam gereken Mesajı alamadım sizden yani anlayamadım sizi.