Dolandırcılık hakkında İFade
Merhabalar başımdan 2 ay önce bir olay geçti bir arkadaşım internet üzerinden alışveriş için anlaştığı müşteriyle benim hesabıma havale çıkması için bilgilerimi vermiş bana sordu ben verdim bilgilerimi sanırsam müşteriye ürünü göndermemiş ve dolandırcılık ile alakalı bir ifade konusu söz konusu oldu bugun kağıt geldi ifade benim için suan o arkadaşa ulaşamıyorum oturduğu şehire kadar gittim ama kayıp şahış şimdi ben kaldım sıkıntılı durumda benım üzerime kalıcak hesap bana ait oldugu için bende ifademde ben zararı gidermek istiyorum ben bişi yapmadım demek istiyorum veya ne demeliyim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Cevap: Dolandırcılık hakkında İFade
Burada anlattığınız şekilde ifade verebilirsiniz. Ayrıca internet üzerinde izler de vardır. Bunların araştırılmasını isteyebilirsiniz. Yani internet yazışmalarında kullanılan IP adresleri v.s. gibi. Ancak süreçteki bürokratik işlemleri en ufak bir hata yapmadan yürütmelisiniz. Bana kalırsa avukatsız takip ederseniz kesin bir yerlerde hata yaparsınız ve para ile ölçülemeyecek zararlarınız ortaya çıkabilir.