Asliye cezada açılan dava ile ilgili
merhaba
benim bundan 5 ay kadar önce bir olay yaşadım, birisi ile duygusal anlamda bir bağ kurmuştum, daha sonra evli olduğunu öğrendim, hemen ilişkimi kestim, ardından eşi öğrenmiş, benimle uğraştılar, ben hiç birşey yapmadım, ne dedilerse tamam suç benim dedim, oysa ben evli olduğunu bilmiyordum, aradından sürekli tehditler aldım, en sonunda beni takip edip silahlarla ateş ettiler, aracımda mermi izleri, saçma izleri var, ardından şikayetçi oldum... daha sonra benim hakkımda kadın evime zorla girdi, tecavüz etti, benden para istedi, ölümle tehdit etti diyerekten şikayetçi olmuş aradan 4-5 ay geçti, iddianame düzenlendi. cinsel saldırıdan takipsizlik verildi.
Düzenlenen iddianame de tek şüpheli benim, hakkımda mala zarar verme, silahla tehdit ve ruhsatsz silah kullanmaktan dava açılmış. Benim ruhsatsız silahım yok, ateş etmedik, delilleri yok, benim aracımda 10 a yakın mermi izi çıkıyor, olay yeri inceleme resimleri çekiyor, ardından dosyaya bakıyoruz olay yeri inceleme her hangi bir iz vs yok diyor.
Şimdi arkadaşlar, bende adalet bak. çalışan bir memurum, 3 yıl kadar ağır cezada çalıştım biliyorum, her ne kadar sessiz kaldıysam, üzerine düşmediysem olayı bildiğim içindir, fakat olay çığırından çıkmış durumda,
Şimdi ne yapmam gerekiyor, adalete güvenmiyorum.... Kendi adaletimi kendim mi sağlamalıyım ?
Rabbimden hayırlısını istiyorum, en küçük bir haksızlık karşısında artık dayanamam, şuan kafam karışık ki istifa etmek, suç işlemek, intihar etmek gibi düşüncelere sahibim, psikolojim alt üst oldu.
Ne olur bana yol gösterin, şuanda durumumu bilemezsiniz. Ben bu olay üzerine ailem beni gözden çıkarttı, iş yerindeki arkadaşlarım yanlış anladı. memleketimden 900 km uzakta bir yere tayin istedim ve şuan huzurum hiç yok...
Cevap: Asliye cezada açılan dava ile ilgili
Kendi çabanızla olmuyorsa bir de avukat tutmayı deneyebilirsiniz.