Bedaş'a Çalışan Hukuk Bürosu Haksız Yere Beni Taciz Ediyor
Merhaba Yaklaşık 15 gün evvel Adıma Kayıtlı Cep Telefonuma Bedaş tarafından yetkilendirilen Plato Hukuk bürosu tarafından mesaj yoluyla Bedaş'a borcum olduğu en kısa sürede borcumu kapatmazsam icra takibi başlatacakları yönünde mesaj aldım mesajın alt kısmında bulunan telefon numarasını hemen aradım ,
Telefona çıkan kişiye bana yolladıkları mesajın yanlış olduğunu söylediğimde hayır efendim sizin Baba Adınız şu T.C. kimlik numaranız bu dedi evet ama Şahsımın bu güne kadar T.e.k. yada Bedaş ile yaptığım hiçbir sözleşme mukavele abonelik bulunmadığını söyledim ve borçla alakalı adreste hiçbir şekilde ikamet etmediğimi söyledim , bana en yakın Bedaş hizmet binasına gitmemi ve konuyu araştırıp onlara dönüş yapmamı istediler Kumburgaz Bedaş'a gittim tabi işimden izin alarak durumu yetkili kişilere anlattım Hukuk bürosunu bana söylediği yani adıma borç olan adres Büyükçekmece' imiş ama Kumburgaz Bedaş bana borcun Çatalcada bir dükkan aboneliğine ait olduğunu söyledi isim soy isim doğru ama benim aboneliğim yok dediğimde Bedaş Çatalca işletmeye gidip abonelik dosyasını bulup araştırmam istendi denileni yaptım araştırdım evet isim soy isim doğru ama abonelik 1920 yılına ait kimlik fotokopisi vs. hiçbir bilgi belge yok sadece isim soy isim benzerliği Vatandaşlık numaramla abonelik kontrolü yaptılar evet ben haklıyım yok Plato Hukuk bürosunu aradım durumu izah ettim konuyla alakalı arkadaş size dönüş yapacak dediler dönmediler tekrar tekrar aradım akşam saatlerinde dönüş yaptılar aboneliğin bana ait olmadığını 1920 yılına ait olduğunu söyledim adresin yanlış olduğunu Bedaş'taki borçlu adresiyle sizinki farklı dedim ayrıca siz Avukatmısınız dedim yok Finans danışmanıyım dedi ne alaka dedim ve siz benim Baba adıma Vatandaşlık numarama nasıl uşatınız nereden buldunuz dedim telefon kapandı defalarca aradım telefona her çıkana durum anlattım her anlatışımın sonunda sizin konuyla falancı kişi ilgileniyor dediler biz mesajınızı ileteceğiz size dönüş yapılacak dediler ama dönen yok ve halen telefonlarıma elektriğimin kesileceği ve icra takibi başlayacağı gibi mesajlar yollanıyor .
Ben bu sözde Hukuk bürosu için Beni haksız yere mesaj yoluyla rahatsız ettikleri için Vatandaşlık numaramı kimlik ve ikamet bilgilerimi nasıl öğrenebildikleri için ne yapabilirim neler yapabilirim unutmayın en garibi Plato Hukuk Bürosu denilen yerde muhattaplar finans uzmanları Avukatlar değil.
Cevap: Bedaş'a Çalışan Hukuk Bürosu Haksız Yere Beni Taciz Ediyor
Bu anlattıklarınızı derli toplu ve biraz daha fazla noktalama işareti kullanarak yazıp savcılığa suç duyurusunda bulunun.