Şahıs şirketi iflas vermek
Merhabalar çok zor durumdayım gerçekten geceleri uyuyamiyorum konuya gireyim nakliye işi yapmaktayım 7 tır çekici aracım var değeri 1.500 milyon eski parayla 1.5 trilyon ve 2 trilyona yakın borç var banka Kredi, kredi kartı ve çeklerin çoğu icraya gitmiş bir arkadaşımın evinide ipotek edip kendi adıma 400.000 tl kredi çektim oda icraya gitmiş kardeşimin adına yaklaşık 150.000 kredi var onuda ben çekmiştim kefil olmuştum oda icralık oldu araçlara yakalama çıkmış çalıştıramiyorum erteleme olursa yaza kurtarırim ama hepsi üst üste binmiş iflas verirsem borçlar çıkmıyor geri kalan borç lar ne olur ve arkadaşımin evi iflas verirsem ne olur borcu kardeşimin borçları ne olur hepsini ben çekmiştim ne önerirsiniz bana lütfen çok zor allah kimseyi düşürmesin ben borçlarımı vermek istiyorum ama herkez aynı anda boğazıma yapışmis eksik bir şey varsa yazarım yine takipteyım teşekürler.
Cevap: Şahıs şirketi iflas vermek
bide eklemek ıstıyorum bunuda konkordato yada erteleme yaparsam nasıl olur bu konu hakkında bana yardımcı olacak bırı varmı ne yapmalıyım..