Dava açtım ama 1-2 sorum var
Merhaba Sayın Bilgin Kişiler;
Benim sosyal medya hesaplarım çalındı şuan twitter hesabımı geri aldım. Kişide şuan sadece instagram hesabım kaldı, onu da vermiyor. Bende dün gittim kişi hakkında bilişim suçlarından şikayetçi oldum.
Kişi beni tehdit etti, küfür etti ve ayrıca benim adima başkalarıyla konuştuğunu itiraf etti.
* Bu olay için avukat lazım mı?
* Kaç gün sürer
* O kişi en iyi avukatı tutarsa davayı ben kaybedersem ne olur
Ben 17 yaşındayım ve tamamen noktasına kadar haklı olduğumu düşünüyorum psikolojim bozuldu geceleri uyuyamıyorum. Lütfen ilgilenin sorularıma cevap verin.
Cevap: Dava açtım ama 1-2 sorum var
Size ait bir hesabı, çalmış bir kişi en iyi avukatı tutsada nasıl kazanır ki davayı ? Siz kendiniz vermediyseniz hesabınızı Kaybetme şansınız yok diye düşünüyorum.
Alıntı:
anatolium rumuzlu üyeden alıntı
Size ait bir hesabı, çalmış bir kişi en iyi avukatı tutsada nasıl kazanır ki davayı ? Siz kendiniz vermediyseniz hesabınızı Kaybetme şansınız yok diye düşünüyorum.
Hesap bilgilerini ben kendi elimle verdim. Bana hesapları kontrol edeceğinden bahsetti bana banka hesabındaki parayı gösterdi ve sonra cebime havale yapacaktı ama yapmadı o günden sonra benimle zıtlaşmaya başladı. Onu bir kere annemin telefonundan aradım annemin numarasını kaydetmiş ve beni tehdit etti "kapat çeneni yoksa anneni ararım dedi" daha sonra benim bulunduğum ilçeye gelerek benimle konuşacağını söyledi ve bir yer belirledim herkesin olduğu yer oraya gittim gelmedi. Ona mesaj attım nerdesin diye o da "Ananın yanındayım Anan çocukla eve geliyor" dedi.
Yardım edecek kimse yok mu ?
cevaplayacak bir kimse yokmu
Siz kendi başınıza bir şey yapacak yaşta değilsiniz. Aile büyüklerine konuyu anlatın ve yardımlarını isteyin.
Alıntı:
EnginTarhan rumuzlu üyeden alıntı
Siz kendi başınıza bir şey yapacak yaşta değilsiniz. Aile büyüklerine konuyu anlatın ve yardımlarını isteyin.
Ailem duyacak diye korkuyorum hiç biri bana yardım etmez ayriyeten evde bu konu hakkında şiddet göreceğim için çok korkuyorum.
Hayatta her şeyin bir bedeli olduğunu bilecek ve bedelini ödeyemeyeceğiniz işlere kalkışmamak gerektiğini düşünecek yaşa gelmişsiniz. Ailenizden başka hiç kimse böyle bir konuda size yardımcı olamaz, şiddet kısmını ise bilemem.
Ayrıca bu konu neden burada Kat Mülkiyeti Hukuku bölümünde